fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram adverteren in De Bilt

Wil je meer weten over het inschakelen van een Instagram marketing specialist voor jouw bedrijf in De Bilt? Profiteer van de kennis onze Instagram marketing specialisten laat ook jouw Instagram account groeien.CONTACT OPNEMEN

Instagram marketing uitbesteden aan de specialist in De Bilt?

Doordat onze Instagram marketing specialisten fulltime bezig zijn met Instagram campagnes om de doelgroep te bereiken weten ze hoe dit zo effectief mogelijk gedaan kan worden. Op basis van een kennismaking brengen we jouw doelgroep in kaart en stellen in overleg de doelstellingen op. Vervolgens werken we een strategie uit voor jouw Instagram account. De campagnes zullen we voor je beheren en optimaliseren, hierbij zullen regelmatig afstemming houden over de resultaten.

Op dit moment zijn we actief als specialist op het gebied van Instagram marketing in De Bilt, Almere, Harderwijk en Utrecht. De Instagram specialisten werken voor bedrijven in verschillende branches. Dit doen ze succesvol door zich voortdurend te verdiepen in de betreffende doelgroep en up to date te zijn van de meest recente ontwikkelingen. Hiervoor volgen ze geregeld trainingen en leggen examens af.

Waarom Instagram adverteren uitbesteden?

Herken jij de onderstaande problemen waar veel ondernemers mee te maken krijgen:

  • Je post nu al een paar weken regelmatig leuke posts maar je hoort nooit van potentiële klanten dat ze je gevonden hebben via Instagram.
  • Je hebt een aantal posts geplaatst maar er reageren alleen maar vrienden en collega’s, je lijkt de doelgroep niet goed te bereiken.
  • Je merkt dat het veel tijd kost om een post te plaatsen maar kan dit ook niet bij je eigen medewerkers neerleggen omdat ze al te druk zijn.

Neem contact op met een specialist in Instagram marketing in De Bilt e.o.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram adverteren uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!