fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Instagram adverteren in Barneveld

Wil jij met jouw bedrijf effectief adverteren op Instagram in Barneveld? Onze Instagram marketing experts kunnen succesvolle campagnes opzetten voor jouw bedrijf.CONTACT OPNEMEN

Instagram adverteren in Barneveld door een expert

Bij Alona Marketing zijn we altijd bezig met Instagram en andere social media campagnes. Hierdoor weten we deze succesvol in te zetten voor bedrijven in diverse branches. Onze experts plannen graag een gesprek in om meer te weten te komen over jouw bedrijf. Tijdens dit gesprek kunnen we de mogelijke kansen van Instagram bespreken. Vervolgens stellen we de doelgroep samen in overleg en maken een strategie die past bij de doelstellingen. Hierna zullen onze Instagram experts starten met het opzetten van de campagnes. Op basis van de resultaten zullen deze geoptimaliseerd worden.

Op dit moment zijn we actief met het adverteren op Instagram in Barneveld, Vianen, Almere, Amersfoort, Baarn en diverse andere plaatsen voor bedrijven. De Instagram marketing experts van Alona Marketing beschikken over ruime ervaring en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Zorg dat jij ook gebruik maakt van deze kennis en laat jouw campagnes door hen voortdurend optimaliseren.

Waarom Instagram adverteren uitbesteden?

Mogelijk heb je momenteel een of meerdere van de onderstaande uitdagingen:

  • -Je post regelmatig op Instagram maar er komt maar geen interactie.
  • - Je hebt de indruk dat je niet de juiste doelgroep bereikt, er reageren alleen maar bekenden.
  • - Je overweegt juist minder tijd Instagram te gaan besteden omdat het niets oplevert nu.

Meer weten over adverteren op Instagram in Barneveld?

Neem contact op en hoor vrijblijvend de mogelijkheden van Instagram marketing van een expert in Barneveld.

Maak een succes van InstagramDuidelijke aanpak. Instagram adverteren uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

Na een telefonische screening plannen we een Instagram Strategie-sessie bij ons op kantoor in Baarn; specifiek gericht op jouw bedrijf.

STARTEN

We bepalen samen de strategie en stellen concrete doelen. Daarna gaan we snel van start.

OPTIMALISEREN

We analyseren regelmatig de stand van zaken aan de hand van onze gezamenlijk gestelde doelen en sturen continue bij.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!