Hoger scoren in Google (SEO)

Hoger scoren in Google en beter gevonden worden door potentiële klanten? Met SEO optimaliseer je de website zodat zoekmachines zoals Google jouw website beter begrijpt en laat scoren op onderwerpen waar jouw website over gaat. Dit gaat jou ontzettend veel relevant verkeer opleveren zonder kosten te betalen per klik. Met SEO optimaliseer je een website eigenlijk op drie vlakken, namelijk content, techniek en autoriteit. Door de jaren heen is het erg belangrijk geworden om je goed aan de richtlijnen te houden die Google hanteert. Dit kan SEO dan ook een erg ingewikkeld proces laten lijken.

Google laat jouw website dus ranken op basis van de behoefte die een bezoeker heeft die iets intypt in de zoekmachine. Pagina’s binnen jouw website dienen dus voor het onderwerp waar ze over gaan optimaal ingestoken te worden. Dit houdt in dat de informatie niet alleen moet kloppen en kwalitatief moet zijn, maar ook aan moet sluiten op wat een bezoeker verwacht.

Onze professionals hebben ontzettend veel kennis en ervaring op het gebied van SEO en krijgen jouw website bovenaan in Google. Wil jij graag je SEO uitbesteden? Geen probleem! Bij Alona Marketing leggen wij graag uit hoe we jouw website beter in Google kunnen laten ranken en gaan hier graag mee aan de slag. We kunnen dit zelfs in combinatie met Google Ads en social media een nog groter succes maken! Neem vrijblijvend contact op en dan bespreken we samen wat jouw opties zijn.

Offerte aanvragen

De voordelen van Alona Marketing

  • In het bezit van alle Google certificeringen

  • Zeer gepassioneerde SEO specialisten

  • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf

  • Volledig ontzorgd op online marketing gebied

Langdurige Google resultaten

SEO is niet een snel proces. Je hebt een lange adem nodig (waar Google Ads wel snel resultaat levert) om echt goed te scoren. Maar als je eenmaal scoort, mag het resultaat er zijn. En blijven.

Jouw doelgroep op je website

Het grote voordeel aan organisch scoren is dat er geïnteresseerden zijn die écht op zoek zijn naar jouw dienst of product. Jouw doelgroep dus en dat worden relevante bezoekers. Zit je klaar om de aanvragen aan te nemen?

Website gebruiksvriendelijkheid

Zoekmachines beoordelen jouw website niet langer op 100 keer hetzelfde zoekwoord in een stukje tekst. Het gaat om veel meer. Je website moet ook goed scoren op gebruiksvriendelijkheid, anders zul je een stuk minder snel converteren.

HOE WIJ TE WERK GAAN

STAP 1

STRATEGIE BESPREKEN

We leren jou, je bedrijf en je doelstellingen kennen. Wie zijn jouw potentiële klanten precies en hoe gedragen zij zich online?

STAP 2

12-STAPPEN SEO PLAN

Door middel van 12 stappen verbeteren we de gebruiksvriendelijkheid, structuur, technologie en optimalisatie voor Google en andere zoekmachines.

STAP 3

METEN EN OPTIMALISEREN

Je ontvangt een helder uitgewerkte rapportage en we evalueren deze samen. Maandelijks krijg je een overzicht van je resultaten op je digitale deurmat.

Wil je weten wat SEO voor jouw bedrijf kan betekenen of hoe jouw huidige SEO strategie verbeterd kan worden?
Vraag dan snel en gemakkelijk een quickscan aan.

Quickscan aanvragen

Je bent niet meer te missen

“Ben ik dan straks echt zichtbaar?” Ja. Bezoekers weten je via de zoekmachines te vinden. Je website is technisch helemaal in orde, je zoekwoorden en teksten zijn perfect op elkaar afgestemd en we regelen dat relevante websites naar je linken.

Zo maak je je website relevant en populair en daar houden zoekmachines wel van. En je bezoekers natuurlijk ook.

12 stappen voor een sterke SEO-strategie

We zeiden het al: een ijzersterke SEO-strategie kost veel tijd. In 12 stappen is jouw website klaar voor de topposities in zoekmachines. Krijg je al paniek in de ogen bij het zien van deze omschrijvingen? Dan is het echt slim om specialisten in te schakelen. Die ontzorgen je in elke stap die genomen moet worden.

SEO-specialisten staan voor je klaar

Je SEO-strategie kost tijd. Heel veel tijd. En als het dan niet oplevert wat je wil, is het weggegooid geld. Daarom is het slim specialisten aan het werk te zetten. Zij weten wat ze doen en dat werpt vruchten af, die jij dan weer mag plukken. De voordelen van goede organische vindbaarheid:

  • Meer (online) bekendheid

  • Profiteren van je prominente plekken in de zoekmachines

  • Vertrouwen bij je doelgroep, want als je goed vindbaar bent, “móet het wel goed zijn”
  • Een optimale website versterkt je andere marketingmiddelen

Het 12 stappen SEO plan dat wél werkt

website laten maken utrecht
Website snelheid verbeteren
website optimalisatie utrecht
URL structuur verbeteren
website ontwikkeling utrecht
Duplicate content aanpassen
URL redirects toevoegen
Zoekwoorden onderzoek
Titels & meta descriptions
Bestaande teksten optimaliseren
Alt teksten voor afbeeldingen
Landingspagina’s schrijven
Relevante linkpartners zoeken
Bloggen op externe websites
Externe links opbouwen

SEO inzetten voor jouw bedrijf?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jouw website goed vindbaar

Wij besteden graag veel aandacht aan jou en je website. Door middel van een SEO scan wordt er uitgebreid naar jouw website gekeken. Wanneer de analyse scan klaar is, nemen wij samen met jou de aandachtspunten van je website door. Een SEO-vriendelijke website is natuurlijk van groot belang wanneer je hoog wilt ranken in Google, op zowel gebruiksvriendelijk als informatief niveau.

Om jou zo goed mogelijk te helpen bieden wij verschillende SEO pakketten aan. Het resultaat van onze pakketten? Bovenaan in de organische zoekresultaten! Iedere maand werken wij keihard om jou bovenaan in de zoekresultaten te krijgen en met succes! Tijdens dit proces blijf jij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Iedere maand nemen we de posities in de zoekresultaten goed onder de loep en blijf je op de hoogte van alle gedane werkzaamheden. Hierdoor mis je geen moment van de successen die bereikt worden!

Bespreek de mogelijkheden