Hoger in Google komen?

Je kunt jouw website niet terug vinden in de zoekresultaten bij het intypen van een bepaalde zoekopdracht. Sta je überhaupt wel in de zoekresultaten met jouw website en hoe kun je hoger in Google komen? Dit kan met een goede SEO-strategie.

Jouw vindbaarheid in Google verhogen met SEO

Jouw vindbaarheid in Google verhogen en beter gevonden worden door potentiële klanten? Dat kan met een SEO bureau! Wat is SEO nu eigenlijk? Met SEO optimaliseer je de website zodat een zoekmachine zoals Google jouw website beter begrijpt en laat scoren op onderwerpen waar jouw website over gaat. Dit gaat jou ontzettend veel relevant verkeer opleveren zonder kosten te betalen per klik. Met SEO optimaliseer je een website eigenlijk op drie vlakken, namelijk content, techniek en autoriteit. Door de jaren heen is het erg belangrijk geworden om je goed aan de richtlijnen te houden die Google hanteert. Dit kan SEO dan ook een erg ingewikkeld proces laten lijken.

Bovenaan in Google met behulp van een specialist

Onze professionals hebben ontzettend veel kennis en ervaring op het gebied van SEO om jouw website bovenaan in Google te krijgen. Wil jij graag je SEO uitbesteden? Geen probleem! Bij Alona Marketing leggen wij graag uit hoe we jouw website hoger in Google kunnen laten ranken en gaan hier graag mee aan de slag. We kunnen dit zelfs in combinatie met Google Ads en social media een nóg groter succes maken! Neem vrijblijvend contact op en dan bespreken we samen wat jouw opties zijn.

Neem contact op

De voordelen van Alona Marketing

  • In het bezit van alle Google certificeringen

  • Zeer gepassioneerde SEO specialisten

  • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf

  • Volledig ontzorgd op online marketing gebied

Langdurige Google resultaten

SEO is niet een snel proces. Je hebt een lange adem nodig (waar Google Ads wel snel resultaat levert) om echt goed te scoren. Maar als je eenmaal scoort, mag het resultaat er zijn. En blijven.

Jouw doelgroep op je website

Het grote voordeel aan organisch scoren is dat er geïnteresseerden zijn die écht op zoek zijn naar jouw dienst of product. Jouw doelgroep dus en dat worden relevante bezoekers. Zit je klaar om de aanvragen aan te nemen?

Website gebruiksvriendelijkheid

Zoekmachines beoordelen jouw website niet langer op alleen zoekwoorden in een stukje tekst. Het gaat om veel meer. Je website moet ook goed scoren op gebruiksvriendelijkheid, techniek en autoriteit. Anders zul je een stuk minder snel converteren.

Jouw website hoger in Google

“Ben ik dan straks echt zichtbaar?” Ja. Bezoekers weten je via de zoekmachines te vinden. Je website is technisch helemaal in orde, je zoekwoorden en teksten zijn perfect op elkaar afgestemd en we regelen dat relevante websites naar je linken.

Zo maak je je website relevant en populair en daar houden zoekmachines wel van. En je bezoekers natuurlijk ook.

12 stappen voor een sterke SEO-strategie

We zeiden het al: een ijzersterke SEO-strategie kost veel tijd. In 12 stappen is jouw website klaar voor de topposities in zoekmachines. Krijg je al paniek in de ogen bij het zien van deze omschrijvingen? Dan is het echt slim om specialisten in te schakelen. Die ontzorgen je in elke stap die genomen moet worden.

Voordelen van goede organische vindbaarheid op Google

Je SEO-strategie kost tijd. Heel veel tijd. En als het dan niet oplevert wat je wil, is het weggegooid geld. Daarom is het slim om echte specialisten aan het werk te zetten. Zij weten wat ze doen en dat werpt zijn vruchten af, die jij dan weer mag plukken. De voordelen van een goede vindbaarheid in de organische zoekresultaten van Google:

  • Meer (online) bekendheid

  • Profiteren van gratis prominente plekken in de zoekmachines

  • Vertrouwen bij je doelgroep, want als je goed vindbaar bent, “móet het wel goed zijn”
  • Een goede SEO-strategie versterkt je andere marketingmiddelen

HOE WIJ TE WERK GAAN

STAP 1

STRATEGIE BESPREKEN

We leren jou, je bedrijf en je doelstellingen kennen. Wie zijn jouw potentiële klanten precies en hoe gedragen zij zich online?

STAP 2

12-STAPPEN SEO PLAN

Door middel van 12 stappen verbeteren we de gebruiksvriendelijkheid, structuur, technologie en optimalisatie voor Google en andere zoekmachines.

STAP 3

METEN EN OPTIMALISEREN

Je ontvangt een helder uitgewerkte rapportage en we evalueren deze samen. Maandelijks krijg je een overzicht van je resultaten op je digitale deurmat.

Wil je weten wat SEO voor jouw bedrijf kan betekenen of hoe jouw huidige SEO strategie verbeterd kan worden?
Vraag dan snel en gemakkelijk een quickscan aan.

Neem contact op

Het 12 stappen SEO plan dat wél werkt

website laten maken utrecht
Website snelheid verbeteren
website optimalisatie utrecht
Menu- en URL structuur verbeteren
website ontwikkeling utrecht
Heading Tags
Crawl budget optimaliseren
(Lokaal) Zoekwoorden onderzoek
Titels & meta descriptions
Structured data toevoegen
Alt teksten voor afbeeldingen
Landingspagina’s schrijven & optimaliseren
Relevante linkpartners zoeken
Bloggen op externe websites
Interne- en externe linkbuilding

SEO inzetten voor jouw bedrijf?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe is de vindbaarheid van jouw website in Google?

Wij besteden graag veel aandacht aan jou en je website. Door middel van een SEO scan wordt er uitgebreid naar jouw website gekeken. Wanneer de analyse scan klaar is, nemen wij samen met jou de aandachtspunten van je website door. Een SEO-vriendelijke website is natuurlijk van groot belang wanneer je hoog wilt ranken in Google, op zowel gebruiksvriendelijk als informatief niveau. Daarnaast kun je ook de autoriteit van je website verbeteren met linkbuilding uitbesteden.

Om jou zo goed mogelijk te helpen bieden wij verschillende SEO pakketten aan. Het resultaat van onze pakketten? Bovenaan in de organische zoekresultaten van Google! Iedere maand werken wij keihard om jouw website hoger in Google te laten komen en met succes! Tijdens dit proces blijf jij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Iedere maand nemen we de posities in de zoekresultaten goed onder de loep en blijf je op de hoogte van alle gedane werkzaamheden. Hierdoor mis je geen moment van de successen die bereikt worden!

Bespreek de mogelijkheden