fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more


Waarom klanten met ons in zee gaanOnline marketing staat nooit stil. Als je het ene hebt uitgevogeld, is het nieuwe alweer gelanceerd. Daarom verdiepen wij ons hier fulltime in. Jij weet daardoor zeker dat jij en je bedrijf geen nieuwe ontwikkelingen misloopt. Kies je voor Alona? Dan kies je voor een betrokken en transparant verlengstuk van je bedrijf.


8

marketeers met passie

150

Tevreden klanten

17

jaar ervaring

30

5-sterren reviews

Bekijk deze videoreview van Erik van Donselaar

Wij vroegen aan topondernemer Erik van Donselaar hoe hij de samenwerking met Alona Marketing ervaart.

De beste resultaten leveren wij met…
meerdere tools. Voor zowel intern als extern gebruik. Net zoals een timmerman sneller, beter en mooier werk aflevert met goed gereedschap — zo doen wij dat ook.

Jouw mogelijke groei bespreken?

Binnen 24 uur hangen we aan de lijn!