Google Adverteren Specialist

Google Ads experts zijn gespecialiseerd in het beheer van de Google Adverteren campagnes. Maar eigenlijk gaat het werk verder dan alleen dat beheren. De Google Adverteren Specialist zorgt in eerste instantie voor meer leads, meer omzet en meer naamsbekendheid voor uw bedrijf. Mits goed ingezet natuurlijk. Niet voor niets twijfelen veel bedrijven. Is het handig om Google Ads uit te besteden aan een bureau? Neemt u zelf het heft in handen en zorgt u zelf voor uw campagnes?

Maar liefst 90% van de zoekopdrachten verlopen via Google. Hoe vaak gebeurt het niet dat u iets zoekt en daarvoor snel uw smartphone pakt? Waarschijnlijk zegt u nu, heel erg vaak. Als bedrijf wilt u dus aanwezig zijn op het kanaal waarop mensen zoeken. Doet u dit niet dan bestaat de kans dat zoekers kiezen voor een concurrent en dat u (potentiële) klanten misloopt. Via Google adverteren is een uitermate geschikt kanaal om bezoekers met een duidelijke koopintentie naar uw website te leiden en direct vindbaar in te zijn in Google.

Door onze ervaring met het adverteren in de zoekmachine zijn wij Google Ads expert en hebben onze SEA specialisten kennis en expertise opgedaan binnen verschillende branches met online adverteren. Hierdoor weten onze Google Adverteren Specialisten wat voor u de meest geschikte manier van adverteren is in Google. Het voordeel van Google Ads is dat het volledig meetbaar is, o.a. door de koppeling met Google Analytics en u kunt zelf ook de campagnes in Google Ads inzien. Kortom; zo weet u exact wat er gebeurt met het door uw geïnvesteerde geld.

CONTACT OPNEMEN

Starten met Google Ads?

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Google Ads Certified Partner én Google Adverteren Specialist

Om efficiënt te adverteren met behulp van Google AdWords is de nodige kennis noodzakelijk. Dit is dan ook de reden dat iedere Google AdWords specialist beschikt over meerdere Google AdWords certificaten en deze ook jaarlijks opnieuw dient te behalen.

Onze Google AdWords specialisten beschikken naast de Google AdWords certificaten over veel ervaring. Deze ervaring met het opzetten en beheren van Google AdWords campagnes voor bedrijven in uiteenlopende branches maakt het mogelijk om ook snel te schakelen voor jouw bedrijf. Hierdoor zijn we in staat om de juiste doelgroep te bereiken met een relevante advertentietekst waardoor er waardevol verkeer naar jouw website wordt behaald.

Kom in contact met een Google Adverteren Specialist

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we graag eens hoe het adverteren op Google Ads kan bijdragen voor jouw specifieke bedrijf.

Welke afweging maak ik om een Google Adverteren Specialist in te schakelen?

Waarom zou u nou moeten kiezen voor een Google adverteren specialist die uw campagnes voor uw bedrijf beheert? Laten we duidelijk zijn, ten eerste moet u niets. Moeten vinden we een naar woord. U moet niet uw marketing uitbesteden, u moet geen specialist in dienst nemen. Wat uw inzet wel moet opleveren zijn dankzij goede online marketing;

  • Meer leads;

  • Meer omzet;

  • Meer naamsbekendheid.

  • Daarbij maakt het niet uit of u een B2B, B2C of B2B2C bedrijf hebt.

En op deze vraagstukken kunnen wij dankzij onze kennis, ervaring en expertise vrijblijvend met u meedenken en op zoek gaan naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en/of organisatie.

Meer weten over de kansen van Google Ads?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen

Via Google Ads direct klanten op jouw website

Wij kunnen je laten zien of Ads voor jouw bedrijf rendabel is. In slechts 4 stappen snel en goed geregeld via Alona Marketing.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We bepalen samen met jou of Google Ads voor jouw bedrijf rendabel is.

STARTEN

Na akkoord richten we de campagnes in en gaan we aan de slag.

OPTIMALISEREN

De Google Ads campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.