fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Google Ads

Op zoek naar een Google Ads specialist? Je hebt er niets aan zo veel mogelijk bezoekers naar je website te sturen. Zo verbruik je alleen maar onnodig budget, zonder dat er verkopen of leads uitkomen. Haal je ook onvoldoende rendement uit je Google Ads campagnes? En zie je de kosten per klik alleen maar stijgen in plaats van dalen? Vraag dan nu de Google Ads review aan voor maar € 49,- . Doe de scan en kom erachter waar jij geld kunt besparen en Google Ads efficiënter in kunt zetten.CONTACT OPNEMEN

Google Certified Partner

Bespaar tijd en geld en laat je Google Adwords-campagne door ons managen. Niet alleen zijn we Google AdWords gecertificeerd, We hebben de Google-certificaten AdWords Fundamentals, Search Advertising, Mobile, Shopping, Display, Video en Analytics in ons bezit, we bespreken alle campagnes die in ons beheer zijn regelmatig met onze vaste specialisten van Google in Ierland.

De voordelen Google AdsTarget jouw potentiële klanten in bepaalde landen, regio’s of plaatsen, of binnen een bepaalde afstand van jouw bedrijf of winkel. Je betaalt alleen als mensen ook echt op je website komen. Mensen vinden jouw bedrijf op Google, precies op het moment dat ze naar de producten of diensten zoeken die jij aanbiedt.

Door advertenties slim in te zetten, zullen we jouw bedrijf snel in contact brengen met potentiële klanten. Jij bepaalt zelf hoeveel je investeert. Begin met een dagbudget dat jij bereid bent te betalen en pas dat na verloop van tijd naar wens aan.

5 redenen om een Google Ads review aan te vragen

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Google Ads

  • Google Ads scan voor slechts €49,-
  • Controle van relevantie advertentieteksten en zoekwoorden
  • Wordt er gebruik gemaakt van extensies en remarketing?
  • Account structuur en campagne instellingen analyse
  • 92% van de Google Ads gebruikers loopt omzet mis

Meer weten over de kansen van Google Ads?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Via Google Ads direct klanten op jouw websiteWij kunnen je laten zien of Ads voor jouw bedrijf rendabel is. In slechts 4 stappen snel en goed geregeld via Alona Marketing.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

We bepalen samen met jou of Google Ads voor jouw bedrijf rendabel is.

STARTEN

Na akkoord richten we de campagnes in en gaan we aan de slag.

OPTIMALISEREN

De Google Ads campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!