Google Ads uitbesteden

Start nu met adverteren op Google!

Ben jij op zoek naar een bedrijf waaraan jij jouw Google Ads kan uitbesteden? Dan ben je bij Alona marketing aan het juiste adres. Wanneer Alona marketing het Google Ads account in handen heeft, zullen er positieve ontwikkeling ontstaan. Dit komt omdat onze specialisten van alle nieuwe trends op de hoogte zijn en dit kunnen toepassen in jouw campagnes. Ook wordt er beter omgegaan met jouw budget en tot slot wordt er beter omgegaan met de kostbare tijd van je bedrijf. Wil je graag meer informatie over Google Ads uitbesteden? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

De voordelen van Alona Marketing

 • In het bezit van alle Google certificeringen
 • Zeer gepassioneerde Google Ads specialisten
 • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf
 • Volledig ontzorgd op online marketing gebied

Betaal enkel voor de klik

Te veel betalen vindt niemand leuk. Daarom betaal je met Google adverteren pas als je een bezoeker op je website krijgt. Helemaal bovenaan staan kost geen cent. Je hoeft pas in de buidel te tasten als iemand op je website belandt.

Bereik wie & waar je maar wil

Adverteren op Google op de manier die voor jouw bedrijf het beste is. Target je bezoekers wanneer je wil en waar je wil. Dus in bepaalde gebieden, landen, plaatsen of binnen een bepaalde afstand van je bedrijf.

Kijken, kijken en wél kopen

Wij zorgen ervoor dat klanten je bedrijf vinden. Hoe waardevol is het als iemand, die op zoek is naar jouw product of dienst, ook écht op jouw website komt? Vervolgens is het aan jou om deze klanten om te toveren tot fans.

ALONA: ADVERTEREN OP GOOGLE MÉT RESULTAAT

WIJ ONDERZOEKEN

welke zoekwoorden

WIJ CREËREN

de beste advertenties

WIJ MANAGEN

jouw campagnes

WIJ ANALYSEREN

jouw concurrenten

WIJ OPTIMALISEREN

voor het beste resultaat

Wil je weten wat adverteren op Google voor jouw bedrijf kan betekenen of hoe jouw huidige Google campagnes meer kunnen opleveren? Vraag dan snel en gemakkelijk een quickscan aan.

Quickscan aanvragen

De voordelen van adwords uitbesteden

Er liggen hoge belangen bij een goede adwords strategie, maar waarom nu eigenlijk? Een goede strategie zorgt ervoor dat er zorgvuldig met jouw tijd wordt omgegaan. Bij Alona marketing weten we precies hoe dit moet. Wij vinden het erg belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Daarom krijg je bij ons elke maand een rapportage en heb je altijd een bijdrage in ons werk. Je hebt namelijk altijd volledige controle over de (bij)sturing en kosten van een advertentiecampagne. Het zorgen voor een goede Google Ads strategie kan in combinatie met andere online marketing diensten, zoals SEO een positieve werking hebben. Zou je graag meer informatie willen over hoe SEO jouw strategie kan versterken? Neem contact op met onze specialisten.

Gecertificeerd partner van Google

Partner van Google. Dat betekent niet dat we getrouwd zijn, maar wel dat we het erg goed met elkaar kunnen vinden. We hebben de certificaten, de kennis en de tools om jouw Google Ads goed neer te zetten. Bespaar tijd en geld en geniet van de voordelen:

 • Direct goed zichtbaar in Google
 • Direct meetbaar resultaat
 • Betaal per klik
 • Sneller geregeld dan dat jij ‘Google Ads’ ze

Google Ads inzetten voor jouw bedrijf?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer uit je Google Ads campagne halen?

Er zijn verschillende manieren om het uiterste uit jouw Google Ads campagnes te halen, bijvoorbeeld door:

 • Display adverteren
 • Search advertenties
 • Video advertenties
 • App advertenties
 • Shopping advertenties

Iedereen is wel bekend met search advertenties, je komt hiermee bovenaan een Google resultaat te staan. Deze methode helpt om jouw bedrijf vindbaar te maken op Google. Ook zijn er videoadvertenties. Met deze methode verschijnt jouw bedrijf als reclame in video’s. Bij Alona marketing zijn hier genoeg ervaren experts die jouw bedrijf naar het volgende niveau kunnen brengen. Kies je toch voor Adwords uitbesteden? Schakel dan Alona marketing in.

Jouw Google Ads uitbesteden aan Alona Marketing?

Wil je graag meer informatie over het uitbesteden van jouw Google Ads campagnes? Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs bij ons op kantoor in Eindhoven. Onze specialisten vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Tot gauw!

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN