Google Ads specialist

Er zijn veel bedrijven actief die Google Ads campagnes voor je willen opzetten en beheren. Dit maakt het voor jou als ondernemer enerzijds goed mogelijk om bedrijven te vergelijken maar anderzijds kan de keuze ook lastig zijn door het overweldigende aanbod Google Ads specialisten. Waar verschillen al deze Online Marketing bureaus immers in?

Ga je in op een van de bedrijven die je telefonisch heeft benaderd of hoor je liever van een collega ondernemer dat de partij die je overweegt te selecteren prettig in de samenwerking is? Of ben je op zoek naar een Google Ads specialist die daadwerkelijk de focus heeft op Cost Per Click campagnes?

CONTACT OPNEMEN

Starten met Google Ads?

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Cost per Click campagnes

Cost per Click campagnes zijn alle campagnes waarbij de adverteerder afrekent per klik op zijn advertentie. Dit kunnen campagnes zijn in de zoekmachines (Google & Bing) en campagnes in de verschillende social media kanalen (Facebook, Instagram, YouTube & LinkedIn).

Alona Marketing heeft de complete focus op CPC campagnes en is hierdoor een geschikte Google Ads specialist voor jou als ondernemer. Naast een goede Google Ads campagne denken we graag mee over alle facetten die mede van invloed zijn op het rendement van de campagnes. Het adverteren op Google Ads dient logischerwijs bij te dragen aan het bepalen van de bedrijfsdoelstellingen. Naast een gedegen campagne opzet in Google Ads zullen we input leveren voor verbeterpunten van de website. Dit zal er voor zorgen dat de waardevolle bezoekers eerder tot de gewenste actie overgaan.

Google Ads Certified Partner

Om efficiënt te adverteren op Google AdWords is de nodige kennis noodzakelijk. Dit is dan ook de reden dat iedere Google AdWords specialist beschikt over meerdere Google Ads certificaten en deze ook jaarlijks opnieuw dient te behalen.

Onze Google Ads specialisten beschikken naast de Google Ads certificaten over veel ervaring. Deze ervaring met het opzetten en beheren van Google AdWords campagnes voor bedrijven in uiteenlopende branches maakt het mogelijk om ook snel te schakelen voor jouw bedrijf. Hierdoor zijn we in staat om de juiste doelgroep te bereiken met een relevante advertentietekst waardoor er waardevol verkeer naar jouw website wordt behaald.

5 redenen om een Google Ads uit te besteden

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Google Ads

  • Google Ads gecertificeerde specialisten

  • Controle van relevantie advertentieteksten en zoekwoorden

  • Inzet van extensies en remarketing

  • Account structuur en campagne instellingen analyse

  • 92% van de Google Ads gebruikers loopt omzet mis

Meer weten over de kansen van Google Ads?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen

Via Google Ads direct klanten op jouw website

Wij kunnen je laten zien of Ads voor jouw bedrijf rendabel is. In slechts 4 stappen snel en goed geregeld via Alona Marketing.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We bepalen samen met jou of Google Ads voor jouw bedrijf rendabel is.

STARTEN

Na akkoord richten we de campagnes in en gaan we aan de slag.

OPTIMALISEREN

De Google Ads campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.