fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Google Ads specialist

Er zijn veel bedrijven actief die Google Ads campagnes voor je willen opzetten en beheren. Dit maakt het voor jou als ondernemer enerzijds goed mogelijk om bedrijven te vergelijken maar anderzijds kan de keuze ook lastig zijn door het overweldigende aanbod Google Ads specialisten. Waar verschillen al deze Online Marketing bureaus immers in?

Ga je in op een van de bedrijven die je telefonisch heeft benaderd of hoor je liever van een collega ondernemer dat de partij die je overweegt te selecteren prettig in de samenwerking is? Of ben je op zoek naar een Google Ads specialist die daadwerkelijk de focus heeft op Cost Per Click campagnes?CONTACT OPNEMEN

Cost per Click campagnes

Cost per Click campagnes zijn alle campagnes waarbij de adverteerder afrekent per klik op zijn advertentie. Dit kunnen campagnes zijn in de zoekmachines (Google & Bing) en campagnes in de verschillende social media kanalen (Facebook, Instagram, YouTube & LinkedIn).

Alona Marketing heeft de complete focus op CPC campagnes en is hierdoor een geschikte Google Ads specialist voor jou als ondernemer. Naast een goede Google Ads campagne denken we graag mee over alle facetten die mede van invloed zijn op het rendement van de campagnes. Het adverteren op Google Ads dient logischerwijs bij te dragen aan het bepalen van de bedrijfsdoelstellingen. Naast een gedegen campagne opzet in Google Ads zullen we input leveren voor verbeterpunten van de website. Dit zal er voor zorgen dat de waardevolle bezoekers eerder tot de gewenste actie overgaan.

Google Ads Certified PartnerOm efficiënt te adverteren op Google AdWords is de nodige kennis noodzakelijk. Dit is dan ook de reden dat iedere Google AdWords specialist beschikt over meerdere Google Ads certificaten en deze ook jaarlijks opnieuw dient te behalen.

Onze Google Ads specialisten beschikken naast de Google Ads certificaten over veel ervaring. Deze ervaring met het opzetten en beheren van Google AdWords campagnes voor bedrijven in uiteenlopende branches maakt het mogelijk om ook snel te schakelen voor jouw bedrijf. Hierdoor zijn we in staat om de juiste doelgroep te bereiken met een relevante advertentietekst waardoor er waardevol verkeer naar jouw website wordt behaald.

5 redenen om een Google Ads uit te besteden

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Google Ads

  • Google Ads gecertificeerde specialisten
  • Controle van relevantie advertentieteksten en zoekwoorden
  • Inzet van extensies en remarketing
  • Account structuur en campagne instellingen analyse
  • 92% van de Google Ads gebruikers loopt omzet mis

Meer weten over de kansen van Google Ads?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Via Google Ads direct klanten op jouw websiteWij kunnen je laten zien of Ads voor jouw bedrijf rendabel is. In slechts 4 stappen snel en goed geregeld via Alona Marketing.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

STRATEGIESESSIE

We bepalen samen met jou of Google Ads voor jouw bedrijf rendabel is.

STARTEN

Na akkoord richten we de campagnes in en gaan we aan de slag.

OPTIMALISEREN

De Google Ads campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!