Google Ads specialist in Utrecht

Op zoek naar een Google Ads specialist in Utrecht die jouw campagnes optimaal kan laten presteren? Als onderneming is jouw website niet alleen het uithangbord bij uitstek, maar tegenwoordig ook de belangrijkste plek om bezoekers in klanten om te zetten. Om de conversieratio zo groot mogelijk te maken, spelen verschillende factoren een belangrijke rol. Een Google Ads specialist Utrecht kan jou hierbij op weg helpen. Alona Marketing is een Google Ads specialist in de regio Utrecht die de regels van het spel en de geheimen der Ads perfect onder de knie heeft.

Contact Opnemen

Hoe gaat het in zijn werk

Ben je aan het oriënteren om Google Ads uit te besteden? Dan is het prettig om meer te weten over onze werkwijze.

STAP 1

ONDERZOEKEN

We starten met het onderzoeken welke zoekwoorden potentiële klanten gebruiken in Google om jouw producten of diensten te zoeken.

STAP 2

OPZETTEN EN MANAGEN

Nu gaan we jouw campagnes opzetten en de advertenties maken. In overleg met jou kunnen de campagnes live. Vervolgens zullen wij de campagnes managen en telkens optimaliseren.

STAP 3

EVALUEREN EN OPTIMALISEREN

Nadat we voldoende data hebben verzameld gaan we met jou om de tafel te zitten om te evalueren hoe het tot nu toe gaan en hoe we het verder kunnen verbeteren.

Snel resultaat, meetbare ROI

Jij vertelt ons wat voor klanten je zoekt, wij doen de rest. Veel ingewikkelder hoeven we het niet te maken. Wij adviseren je over welk budget voor Google we gebruiken, in welk gebied we gaan adverteren, met welke zoekwoorden en we schrijven je advertentieteksten voor Google Ads.

We bespreken alle campagnes die in ons beheer zijn regelmatig met onze vaste specialisten van Google in Ierland. Op die manier zijn we altijd verzekerd van hoge kwaliteit en op de hoogte van de laatste mogelijkheden! We hebben hierin 10 jaar ervaring en werken alleen met de beste en meest actuele SEA-technieken. We hebben bijgedragen aan het bereiken van de top van de zoekmachines voor meer dan 100 bedrijven.

Google Ads gecertificeerde Google Ads Specialist in Utrecht nodig?

De Online Marketeers bij Alona Marketing zijn allen in het bezit van de Google Ads certificaten. Doordat ze daarnaast over een ruime ervaring met Google Ads beschikken zijn ze in staat optimale resultaten te behalen voor jouw bedrijf. Momenteel worden we als Google Ads specialist in Utrecht en omgeving ingezet voor uiteenlopende bedrijven. Deze bedrijven bevinden zich in verschillende branches maar hebben allemaal het doel een optimaal rendement te behalen door de inzet van Google Ads.

Google Certified Partner

Bespaar tijd en geld en laat je Google Ads-campagne door ons managen

  • Je hebt zelf al Google Ads advertenties gemaakt maar het lukt niet om de kosten terug te verdienen en wilt dit door een specialist winstgevend laten maken.

  • Het kan ook zijn dat je nog geen Google Ads campagnes hebt maar op zoek bent naar een manier om meer mensen te bereiken met jouw producten of diensten.

  • Of een ander marketingbureau beheert momenteel de Google Ads campagnes maar de investering levert geen nieuwe leads of klanten op.

Spar vrijblijvend met een Google Ads specialist in Utrecht

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen

Google Ads certificaten voor Google Ads Specialist in Utrecht

Ons team is in het bezit van de volgende Google Ads certificaten. Deze certificaten vernieuwen wij jaarlijks zodat we altijd up-to-date zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen Google Ads.

Zoeken

Mobiel

Display

Video

Shopping

De voordelen van Google Ads

Laat jouw bedrijf groeien met online marketing.

Snel resultaat

Het mooie van Google Ads is dat je alleen betaalt wanneer je daadwerkelijk website-bezoekers krijgt. Het kost geen cent om op nummer 1 te staan in Google; je betaalt alleen als er geklikt wordt.

Lokaal en (inter)nationaal

Adverteer zo, zodat het voor jouw bedrijf het beste is. Target je bezoekers in bepaalde gebieden, landen, plaatsen of binnen een bepaalde afstand van je bedrijf.

Hoog rendement

Wij zorgen ervoor dat je klanten jouw bedrijf kunnen vinden, precies op dat moment dat ze naar jouw producten of diensten zoeken. Jij kan je verder met hen bezighouden!

Meer weten?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!