fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Google Ads specialist in Haarlem

Op zoek naar een Google Ads specialist in Haarlem die jouw campagnes optimaal kan laten presteren? Als onderneming is jouw website niet alleen het uithangbord bij uitstek, maar tegenwoordig ook de belangrijkste plek om bezoekers in klanten om te zetten. Om de conversieratio zo groot mogelijk te maken, spelen verschillende factoren een belangrijke rol. Een Google Ads specialist Haarlem kan jou hierbij op weg helpen. Alona Marketing is een Google Ads specialist in de regio Haarlem die de regels van het spel en de geheimen der Ads perfect onder de knie heeft.CONTACT OPNEMEN

Hoe gaat het in zijn werkBen je aan het oriënteren om Google Ads uit te besteden? Dan is het prettig om meer te weten over onze werkwijze.

Snel resultaat, meetbare ROI

Jij vertelt ons wat voor klanten je zoekt, wij doen de rest. Veel ingewikkelder hoeven we het niet te maken. Wij adviseren je over welk budget voor Google we gebruiken, in welk gebied we gaan adverteren, met welke zoekwoorden en we schrijven je advertentieteksten voor Google Ads.

We bespreken alle campagnes die in ons beheer zijn regelmatig met onze vaste specialisten van Google in Ierland. Op die manier zijn we altijd verzekerd van hoge kwaliteit en op de hoogte van de laatste mogelijkheden! We hebben hierin 10 jaar ervaring en werken alleen met de beste en meest actuele SEA-technieken. We hebben bijgedragen aan het bereiken van de top van de zoekmachines voor meer dan 100 bedrijven.

Momenteel worden we als Google Ads specialist in Haarlem e.o. ingezet door bedrijven in afwisselende branches. Hierdoor zijn we in staat om snel te schakelen en ook de specifieke doelgroep van jouw bedrijf effectief te bereiken.

Google Certified Partner

Bespaar tijd en geld en laat je Google Ads-campagne door ons managen

  • Je hebt zelf al Google Ads advertenties gemaakt maar het lukt niet om de kosten terug te verdienen en wilt dit door een specialist winstgevend laten maken.
  • Het kan ook zijn dat je nog geen Google Ads campagnes hebt maar op zoek bent naar een manier om meer mensen te bereiken met jouw producten of diensten.
  • Of een ander marketingbureau beheert momenteel de Google Ads campagnes maar de investering levert geen nieuwe leads of klanten op.

Spar vrijblijvend met een Google Ads specialist in Haarlem

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.


Google Ads certificaten voor Google Ads Specialist in HaarlemOns team is in het bezit van de volgende Google Ads certificaten. Deze certificaten vernieuwen wij jaarlijks zodat we altijd up-to-date zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen Google Ads.

De voordelen van Google AdsLaat jouw bedrijf groeien met online marketing.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!