Google Ads specialist in Amersfoort

Op zoek naar een Google Ads specialist in Amersfoort? Wellicht wil je het bereik van je bedrijf vergroten door de inzet van Google Ads en voor het eerst gaan adverteren op Google. Het kan natuurlijk ook zijn dat je een aantal maanden zelf bezig bent met de campagnes beheren maar dat het voornamelijk veel kost en geen nieuwe klanten oplevert. Of er is een ander marketingbureau dat Google Ads voor je beheert maar de resultaten vallen je tegen. In alle bovenstaande situaties is het waardevol om eens een kennismakingsgesprek in te plannen met Alona Marketing.

Contact Opnemen

Hoe gaat het in zijn werk

Ben je aan het oriënteren om Google Ads uit te besteden? Dan is het prettig om meer te weten over onze werkwijze.

STAP 1

ONDERZOEKEN

We starten met het onderzoeken welke zoekwoorden potentiële klanten gebruiken in Google om jouw producten of diensten te zoeken.

STAP 2

OPZETTEN EN MANAGEN

Nu gaan we jouw campagnes opzetten en de advertenties maken. In overleg met jou kunnen de campagnes live. Vervolgens zullen wij de campagnes managen en telkens optimaliseren.

STAP 3

EVALUEREN EN OPTIMALISEREN

Nadat we voldoende data hebben verzameld gaan we met jou om de tafel te zitten om te evalueren hoe het tot nu toe gaan en hoe we het verder kunnen verbeteren.

Snel resultaat, meetbare ROI

Jij vertelt ons wat voor klanten je zoekt, wij doen de rest. Veel ingewikkelder hoeven we het niet te maken. Wij adviseren je over welk budget voor Google we gebruiken, in welk gebied we gaan adverteren, met welke zoekwoorden en we schrijven je advertentieteksten voor Google Ads.

We bespreken alle campagnes die in ons beheer zijn regelmatig met onze vaste specialisten van Google in Ierland. Op die manier zijn we altijd verzekerd van hoge kwaliteit en op de hoogte van de laatste mogelijkheden! We hebben hierin 10 jaar ervaring en werken alleen met de beste en meest actuele SEA-technieken. We hebben bijgedragen aan het bereiken van de top van de zoekmachines voor meer dan 100 bedrijven.

We zijn actief als Google Ads specialist in Amersfoort, Baarn, Zeist en omgeving. Maak de keuze voor de Google Ads specialist in Amersfoort die met effectieve campagnes bijdraagt aan het behalen van een optimaal rendement.

Google Certified Partner

Bespaar tijd en geld en laat je Google Ads-campagne door ons managen

  • Direct hoger in Google

  • Direct resultaat

  • Betalen per klik

  • Binnen No Time geregeld

Spar vrijblijvend met een Google Ads specialist in Amersfoort

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen

Google Ads certificaten voor Google Ads Specialist in Amersfoort

Ons team is in het bezit van de volgende Google Ads certificaten. Deze certificaten vernieuwen wij jaarlijks zodat we altijd up-to-date zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen Google Ads.

Zoeken

Mobiel

Display

Video

Shopping

De voordelen van Google Ads

Laat jouw bedrijf groeien met online marketing.

Snel resultaat

Het mooie van Google Ads is dat je alleen betaalt wanneer je daadwerkelijk website-bezoekers krijgt. Het kost geen cent om op nummer 1 te staan in Google; je betaalt alleen als er geklikt wordt.

Lokaal en (inter)nationaal

Adverteer zo, zodat het voor jouw bedrijf het beste is. Target je bezoekers in bepaalde gebieden, landen, plaatsen of binnen een bepaalde afstand van je bedrijf.

Hoog rendement

Wij zorgen ervoor dat je klanten jouw bedrijf kunnen vinden, precies op dat moment dat ze naar jouw producten of diensten zoeken. Jij kan je verder met hen bezighouden!

Meer weten?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!