fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Google Ads specialist in Almere

Ben je op zoek naar een Google Ads specialist in Almere? Het is mogelijk dat je op het punt staat om meer potentiële klanten te gaan bereiken door Google Ads in te zetten. Misschien heb je zelf al een campagne opgezet maar merk je dat het eigenlijk alleen maar geld kost en dat het geen nieuwe klanten lijkt op te leveren. Het kan natuurlijk ook dat er Google Ads campagnes beheerd worden door een ander marketingbureau maar dat er geen positief rendement wordt behaald.

Welke van de beschreven scenario’s ook het meest overeen komt met jouw situatie, we komen graag in contact om mee te denken over een optimale invulling van jouw online marketing.CONTACT OPNEMEN

Hoe gaat het in zijn werkBen je aan het oriënteren om Google Ads uit te besteden? Dan is het prettig om meer te weten over onze werkwijze.

Snel resultaat, meetbare ROI

Jij vertelt ons wat voor klanten je zoekt, wij doen de rest. Veel ingewikkelder hoeven we het niet te maken. Wij adviseren je over welk budget voor Google we gebruiken, in welk gebied we gaan adverteren, met welke zoekwoorden en we schrijven je advertentieteksten voor Google Ads.

We bespreken alle campagnes die in ons beheer zijn regelmatig met onze vaste specialisten van Google in Ierland. Op die manier zijn we altijd verzekerd van hoge kwaliteit en op de hoogte van de laatste mogelijkheden! We hebben hierin 10 jaar ervaring en werken alleen met de beste en meest actuele SEA-technieken. We hebben bijgedragen aan het bereiken van de top van de zoekmachines voor meer dan 100 bedrijven.

Google Certified Partner

Bespaar tijd en geld en laat je Google Ads-campagne door ons managen

  • Direct hoger in Google
  • Direct resultaat
  • Betalen per klik
  • Binnen No Time geregeld

Spar vrijblijvend met een Google Ads specialist in Almere

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.


Google Ads certificaten voor Google Ads Specialist in AlmereOns team is in het bezit van de volgende Google Ads certificaten. Deze certificaten vernieuwen wij jaarlijks zodat we altijd up-to-date zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen Google Ads.

De voordelen van Google AdsLaat jouw bedrijf groeien met online marketing.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!