fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Op zoek naar een Facebook marketing specialist in Zeist?

Ben je op zoek naar een online marketing specialist aan wie je jouw Facebook marketing kan uitbesteden in Zeist? Bij Alona wordt er dagelijks gewerkt aan verschillende Facebookcampagnes en daarom kunnen wij jou helpen! Met onze brede kennis en expertise weten wij wat nodig is om jouw Facebook campagnes tot een succes te maken. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op via de onderstaande knop, en plan een strategische sparringssessie in met een van onze Facebook experts.

CONTACT OPNEMEN

Facebook marketing uitbesteden aan een specialist in Zeist


Als eerst zullen de Facebook marketing specialisten beginnen met een kennismakingsgesprek. Hierin wordt de strategie besproken en de doelgroep bepaald. Daarna zal de specialist aan de gang gaan met de Facebook marketing strategie en de campagnes opzetten. Dit alles wordt naar jouw wens gemaakt.

Momenteel zijn onze Facebook marketing specialisten werkzaam in Zeist, Baarn, Soest, Utrecht en omstreken. De kennis die onze specialisten de afgelopen jaren hebben opgedaan wordt gebruikt om jouw Facebook marketing tot een succes te maken. Ze weten precies wat werkt en wat niet werkt, hier profiteer jij van!

Alona Marketing

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar een Facebook specialist:

  • Je hebt nog nooit iets gedaan qua social media voor je bedrijf, maar wilt daar nu mee starten
  • Je hebt al wel Facebookcampagnes opgezet, maar mist de tijd of expertise om hier een succes van te maken
  • Je maakt gebruik van de knop promoten op Facebook, maar dit zorgt voor weinig resultaat
Welke van deze redenen ook het beste bij jou past, onze Facebook specialisten kunnen jou helpen met je campagnes. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over de kansen van Facebook Marketing in Zeist?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.
icon1

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.
icon3-2

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.
icon5-1

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.
icon5-1

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!