fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Op zoek naar een Facebook marketing specialist in Woerden?

Ben je op zoek naar een partij aan wie je jouw Facebook marketing kan uitbesteden in Woerden. Kijk dan niet verder, want hier ben je aan het juiste adres. Onze Facebook specialisten werken dagelijks met Facebookcampagnes en weten precies hoe ze dit kanaal moeten inzetten om het voor jouw succesvol te maken. Ben jij nieuwsgierig geworden, en wil je meer leren over de mogelijkheden binnen Facebook marketing? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand knop, en kom in contact met een van onze Facebook marketeers.

CONTACT OPNEMEN

Facebook marketing uitbesteden aan een specialist in Woerden

Wil je meer mensen bereiken door je Facebookcampagnes? Dit is erg lastig wanneer je het zelf doet door middel van de ‘promoten’ knop. Met Facebook marketing kun je heel specifiek je doelgroep bepalen en alleen deze mensen targetten. Hierdoor zien alleen mensen je advertentie die volgens jou klant zouden kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat je geen onnodig budget besteed aan je advertenties.

Bij het kennismakingsgesprek is het belangrijk dat er een doelgroep wordt besproken die wordt getarget. Daarna zal onze specialist een campagne opzetten die helemaal wordt gecreëerd naar jouw wensen. Als deze campagne eenmaal online is, dan zal de Facebook marketing specialist deze campagne constant beheren en optimaliseren.

Momenteel zijn onze Facebook marketeers werkzaam in Woerden, Breukelen, Baarn, Amersfoort en omstreken. Naast de theoretische kennis en jarenlange ervaring in Facebook volgens onze specialisten ook geregeld cursussen. Hierdoor zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends.

Alona Marketing

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je wilt starten met Facebook Marketing:

  • Je hebt al een Facebookpagina, maar hier wordt weinig of niks mee gedaan vanwege tijdgebrek
  • Je ziet het belang in van Facebook marketing, maar je hebt zelf niet genoeg expertise om dit tot een succes te brengen
  • Je wilt graag meer mensen bereiken door te gaan adverteren op Facebook

Meer weten over de kansen van Facebook Marketing in Woerden?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.
icon1

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.
icon3-2

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.
icon5-1

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.
icon5-1

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!