fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Op zoek naar een specialist voor Facebook marketing in Naarden?

Ben je op zoek naar een partij aan we je jouw Facebook marketing kan uitbesteden in Naarden? Bij Alona marketing vormen wij de perfecte match, want wij zijn de Facebook marketing specialist in de regio. Met onze brede kennis en expertise weten wij wat nodig is om jouw Facebook campagnes tot een succes te maken.
Nieuwsgierig? Neem contact met ons op via de onderstaande knop, en plan een strategische sparringsessie in met een van onze Facebook experts.

CONTACT OPNEMEN

Op zoek naar een marketing specialist in Naarden of omgeving?


Als eerst is het belangrijk dat we deze strategie gaan bespreken, dit gebeurt in het kennismakingsgesprek. We bespreken de content en de doelgroep van de Facebookcampagnes. Vervolgens zal de Facebook marketing specialist aan de gang gaan met een voorstel en als deze akkoord is wordt de campagne gestart.

Momenteel zijn wij werkzaam als Facebook marketing specialist in Naarden, Bussum, Baarn, Utrecht en omstreken. Onze specialisten hebben ruime ervaring en kunnen daarom ook snel schakelen. Hun kennis wordt gebruikt om jouw Facebook marketing een succes te maken!

Alona Marketing

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar een specialist die voor jou de Facebook marketing kan doen:

  • Je hebt te weinig tijd om zelf je Facebookpagina te onderhouden en nieuwe goede content te plaatsen
  • Je werknemers hebben naast hun vaste werkzaamheden geen tot weinig tijd voor jullie Facebook
  • Je plaatst al goede content op de Facebookpagina, maar wilt nu graag meer mensen bereiken door te adverteren
Wij hebben al vaak contact gehad met bedrijven die een van de vorige situaties beschreef. Herken jij je in een van deze situaties, dan is het een goed plan om te starten met onze specialisten. Heb jij een andere situatie waarom je wilt beginnen met Facebook marketing, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Meer weten over de kansen van Facebook Marketing in Naarden?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.
icon1

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.
icon3-2

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.
icon5-1

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.
icon5-1

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!