fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Op zoek naar een Facebook marketing specialist in Den-Haag?

Ben je op zoek naar iemand aan wie je jouw Facebook marketing kan uitbesteden in Den-Haag? Wij van Alona werken dagelijks aan Facebookcampagnes en weten daarom precies wat goed is voor jouw bedrijf. Ben jij nieuwsgierig naar de kansen die Facebook Marketing voor jouw bedrijf kan creëren? Neem dan contact met ons op via onderstaand knop, en kom in contact met de Facebook experts van Alona Marketing.

CONTACT OPNEMEN

Facebook marketing uitbesteden aan een specialist in Den-Haag

Facebook beschikt over veel gebruikersgegevens. Hierdoor is het mogelijk om een specifieke doelgroep te targetten. Dit betekent dat alleen mensen die relevant zijn voor jouw bedrijf je advertenties zullen zien. We kunnen mensen targetten op leeftijd, geslacht, woonplaats, hobby’s en interesses.

Het is daarom van belang dat er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvindt met de Facebook specialist. Jullie bespreken dan wat jouw doelgroep is en wat de doelstellingen zijn van de campagnes. Vervolgens gaat de specialist aan de gang met het opzetten van de Facebookcampagnes.

Momenteel zijn onze Facebook marketing specialisten werkzaam in Den-Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en omstreken. Onze Facebook specialisten beschikken over de juiste theoretische kennis en hebben jarenlange ervaring. We werken met meerdere bedrijven die werkzaam zijn in verschillende branches. Hierdoor kunnen onze specialisten snel schakelen en weten goed wat wel en niet kan voor jouw campagne.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing in Den-Haag.

  • Je wilt je Facebookpagina naar een professioneel level brengen, maar hebt zelf niet de expertise en/of tijd om dit te doen
  • Je plaatst al regelmatig posts op Facebook, maar je merkt dat alleen bekende reageren op de posts
  • Je hebt al campagnes opgezet in Facebook, maar wilt graag iemand die gespecialiseerd is in het optimaliseren en beheren van je campagnes

Kom in contact met een Facebook marketing specialist in Den-Haag e.o.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!