fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Op zoek naar een Facebook marketing specialist in Almere?

Ben je op zoek naar iemand aan wie je jouw Facebook marketing kan uitbesteden in Almere? Wij van Alona werken dagelijks aan Facebookcampagnes en weten daarom precies wat goed is voor jouw bedrijf. Ben jij nieuwsgierig naar de kansen die Facebook Marketing voor jouw bedrijf kan creëren? Neem dan contact met ons op via onderstaand knop, en kom in contact met de Facebook experts van Alona Marketing.

CONTACT OPNEMEN

Facebook marketing uitbesteden aan een specialist in Almere

Wil je gaan starten met Facebook marketing? Onze specialisten zijn dagelijks bezig met het opzetten, optimaliseren en onderhouden van Facebookcampagnes. Ze beschikken ook over de juiste theoretische kennis en volgen regelmatig cursussen om up to date te blijven over de laatste trends en ontwikkelingen.

Als eerst zullen we beginnen met een kennismakingsgesprek tussen jou en de Facebook specialist. Hierin wordt besproken wat de doelgroep is en wat de doelen zijn van de campagnes. Aan de hand van dit gesprek zal de specialist starten met het opzetten van de campagnes, volledig naar jouw wens.

Momenteel zijn onze Facebook marketing specialisten werkzaam in Almere, Amsterdam, Hilversum, Amersfoort en omstreken. Onze specialisten werken voor meerdere bedrijven die werkzaam zijn in verschillende branches. Hierdoor kunnen ze snel schakelen en hun opgedane kennis gebruiken om jouw campagnes tot een succes te maken!

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing in Almere.

  • Je hebt een Facebookpagina, maar maakt hier weinig tot geen gebruik van en ziet hier wel kansen in
  • Je hebt al eens gebruik gemaakt van de knop promoten op Facebook, maar je merkte weinig tot geen verschil terwijl je er wel voor betaald
  • Je hebt al campagnes opgezet in Facebook, maar je hebt niet genoeg tijd of kennis om deze te blijven optimaliseren

Kom in contact met een Facebook marketing specialist in Almere e.o.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!