Facebook Marketing Uitbesteden?

Tegenwoordig zitten de meeste Nederlanders wel ”op Facebook”, jouw klanten dus ook (ook al denk je misschien van niet). Al is het maar om ”even” de foto’s van de (klein-)kinderen te checken of om grappige filmpjes te kijken. Wij behalen goede resultaten voor onze klanten door Facebook op de volgende manieren in te zetten:

  1. Remarketing van website-bezoekers, gedurende 7-30-60 dagen na een website-bezoek vertonen we dan een advertentie. Dit soort campagnes vormt een mooie aanvulling op andere online marketing-campagnes (zoals Google), en zorgt voor meer rendement uit je huidige website-bezoekers.
  2. Lokaal: bijvoorbeeld alle mannen in een straal van 20 km. rondom je winkel in de leeftijd van 18-30 jaar.
  3. Targeting op beroep, bijvoorbeeld alle ondernemers in Nederland, van 55 jaar en ouder.

Grijp de kans om de Facebook marketing uit te besteden en profiteer van onze kennis en opgedane ervaring. Wij zijn in staat om rendabele en effectieve Facebook campagnes op te zetten zodat jij je als ondernemer kan focussen op ondernemen.

Sparren over Facebook Marketing voor jouw bedrijf?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Facebook marketing doelgroepen?

Naast de organische berichten die op Facebook geplaatst worden is het raadzaam om gerichte betaalde Facebook campagnes in te zetten, dit zorgt voor een flinke toename in het bereik. Hiermee bedoelen we niet de mogelijkheid om een bericht “te promoten” op Facebook. Deze methode heeft veel minder mogelijkheden en zorgt er dan ook voor dat uw gebruikte budget niet optimaal tot zijn recht zal komen.

Dit maakt het mogelijk om iedere doelgroep te bereiken en hier een gerichte advertentie aan te tonen. Zo is het mogelijk om een doelgroep samen te stellen op basis van bijvoorbeeld leeftijd, geslacht, woonplaats en interesses. Daarnaast kan aan de bezoekers van jouw website een specifieke boodschap getoond worden als ze op Facebook zitten middels Facebook remarketing. Verder is het mogelijk om de e-mailadressen van bestaande klanten te uploaden zodat deze ook gericht te benaderen zijn op Facebook.

Alona Marketing

Enkele redenen waarom jouw bedrijf wil starten met een Facebook marketing specialist:

  • Je wilt meer mensen bereiken met de posts op je Facebookpagina

  • Je hebt al wel een Facebookpagina, maar hebt nog nooit geadverteerd en hebt hier ook niet genoeg tijd voor

  • Werknemers van je bedrijf zijn gestart met het opzetten van een Facebookcampagne, maar missen de kennis die nodig is om het te onderhouden

Herken jij een van deze situaties? Dan kan het verstandig zijn om aan de slag te gaan met een Facebook marketing specialist. Onze specialisten hebben inmiddels jarenlange ervaring met Facebook marketing doordat ze er dagelijks mee werken.

Meer weten over de kansen van Facebook Marketing?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen

Maak een succes van Facebook

Duidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.