Facebook Marketing Uitbesteden

Gezien de enorme potentie van Facebook is het zinvol om een gedegen Facebook marketing strategie in te zetten voor jouw bedrijf. Heb je op dit moment een Facebook pagina voor je bedrijf maar plaats je eigenlijk nooit een bericht? Dan kom je er waarschijnlijk ook niet aan toe om effectieve Facebook campagnes op te zetten om jouw doelgroep kennis te laten maken met jouw bedrijf, dat is toch zonde?

Grijp de kans om de Facebook marketing uit te besteden en profiteer van onze kennis en opgedane ervaring. Dankzij deze aspecten zijn we in staat om rendabele en effectieve Facebook campagnes op te zetten zodat jij je als ondernemer kan focussen op ondernemen.

CONTACT OPNEMEN

Sparren over Facebook Marketing voor jouw bedrijf?

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Facebook marketing doelgroepen?

Naast de organische berichten die op Facebook geplaatst worden is het raadzaam om gerichte betaalde Facebook campagnes in te zetten, dit zorgt voor een flinke toename in het bereik. Hiermee bedoelen we niet de mogelijkheid om een bericht “te promoten” op Facebook. Deze methode heeft veel minder mogelijkheden en zorgt er dan ook voor dat uw gebruikte budget niet optimaal tot zijn recht zal komen.

Dit maakt het mogelijk om iedere doelgroep te bereiken en hier een gerichte advertentie aan te tonen. Zo is het mogelijk om een doelgroep samen te stellen op basis van bijvoorbeeld leeftijd, geslacht, woonplaats en interesses. Daarnaast kan aan de bezoekers van jouw website een specifieke boodschap getoond worden als ze op Facebook zitten middels Facebook remarketing. Verder is het mogelijk om de e-mailadressen van bestaande klanten te uploaden zodat deze ook gericht te benaderen zijn op Facebook.

Naast de ruime mogelijkheden voor het samenstellen van de voor jouw bedrijf meest relevante doelgroep zijn er ook diverse type Facebook campagnes die ingezet kunnen worden.

Op basis van de doelen die opgesteld worden selecteren we de meest geschikte campagne. Het doel kan zijn om zoveel mogelijk ingevulde contactformulieren te behalen met de Facebook campagne, dan zal een campagne gericht op conversies ingezet worden. Is het doel om bezoekers via een advertentie op Facebook naar de website van jouw bedrijf te sturen dan is een Facebook campagne gericht op het krijgen van verkeer het meest geschikt.

Het is ook mogelijk om een specifiek aanbod op Facebook aan te bieden zodat geïnteresseerden hun contactgegevens direct kunnen achterlaten.  Dit stelt jouw in staat om met de verzamelde leads contact op te nemen. Dit is nog maar een fractie van de huidige mogelijkheden, net als Facebook ontwikkelen onze Facebook marketeers zich voortdurend. Facebook Marketing uitbesteden heeft als voordeel dat je profiteert van deze kennis en ervaring waardoor jouw campagnes een goed rendement opleveren.

Alona Marketing

Enkele redenen waarom jouw bedrijf wil starten met een Facebook marketing specialist:

  • Je wilt meer mensen bereiken met de posts op je Facebookpagina

  • Je hebt al wel een Facebookpagina, maar hebt nog nooit geadverteerd en hebt hier ook niet genoeg tijd voor

  • Werknemers van je bedrijf zijn gestart met het opzetten van een Facebookcampagne, maar missen de kennis die nodig is om het te onderhouden

Herken jij een van deze situaties? Dan kan het verstandig zijn om aan de slag te gaan met een Facebook marketing specialist. Onze specialisten hebben inmiddels jarenlange ervaring met Facebook marketing doordat ze er dagelijks mee werken.

Meer weten over de kansen van Facebook Marketing?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen

Maak een succes van Facebook

Duidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!