FACEBOOK MARKETING UITBESTEDEN 2019-01-21T05:27:17+00:00

Facebook marketing uitbesteden?

Gezien de enorme potentie van Facebook is het zinvol om een gedegen Facebook marketing strategie in te zetten voor jouw bedrijf.
Heb je op dit moment een Facebook pagina voor je bedrijf maar plaats je eigenlijk nooit een bericht?
Dan kom je er waarschijnlijk ook niet aan toe om effectieve Facebook campagnes op te zetten om jouw doelgroep kennis te laten maken met jouw bedrijf, dat is toch zonde?

Grijp de kans om de Facebook marketing uit te besteden en profiteer van onze kennis en opgedane ervaring. Dankzij deze aspecten zijn we in staat om rendabele en effectieve Facebook campagnes op te zetten zodat jij je als ondernemer kan focussen op ondernemen.

Facebook marketing uitbesteden

Sparren over Facebook Marketing voor jouw bedrijf?

We nemen binnen 1 werkdag contact op!

Facebook marketing doelgroepen

Naast de organische berichten die op Facebook geplaatst worden is het raadzaam om gerichte betaalde Facebook campagnes in te zetten, dit zorgt voor een flinke toename in het bereik.
Hiermee bedoelen we niet de mogelijkheid om een bericht “te promoten” op Facebook. Deze methode heeft veel minder mogelijkheden en zorgt er dan ook voor dat uw gebruikte budget niet optimaal tot zijn recht zal komen.

Doordat Facebook enorm veel informatie heeft van de gebruikers is het mogelijk om zeer gedetailleerd de voor jouw bedrijf interessante personen een bericht te tonen. Deze informatie hebben gebruikers enerzijds zelf ingevoerd en anderzijds maakt Facebook gebruik van het gedrag van de gebruikers.

Dit maakt het mogelijk om iedere doelgroep te bereiken en hier een gerichte advertentie aan te tonen. Zo is het mogelijk om een doelgroep samen te stellen op basis van bijvoorbeeld leeftijd, geslacht, woonplaats en interesses. Daarnaast kan aan de bezoekers van jouw website een specifieke boodschap getoond worden als ze op Facebook zitten middels Facebook remarketing. Verder is het mogelijk om de e-mailadressen van bestaande klanten te uploaden zodat deze ook gericht te benaderen zijn op Facebook.

Facebook marketing campagnes

Naast de ruime mogelijkheden voor het samenstellen van de voor jouw bedrijf meest relevante doelgroep zijn er ook diverse type Facebook campagnes die ingezet kunnen worden.

Op basis van de doelen die opgesteld worden selecteren we de meest geschikte campagne.
Het doel kan zijn om zoveel mogelijk ingevulde contactformulieren te behalen met de Facebook campagne, dan zal een campagne gericht op conversies ingezet worden.
Is het doel om bezoekers via een advertentie op Facebook naar de website van jouw bedrijf te sturen dan is een Facebook campagne gericht op het krijgen van verkeer het meest geschikt.

Het is ook mogelijk om een specifiek aanbod op Facebook aan te bieden zodat geïnteresseerden hun contactgegevens direct kunnen achterlaten.  Dit stelt jouw in staat om met de verzamelde leads contact op te nemen. Dit is nog maar een fractie van de huidige mogelijkheden, net als Facebook ontwikkelen onze Facebook marketeers zich voortdurend. Facebook Marketing uitbesteden heeft als voordeel dat je profiteert van deze kennis en ervaring waardoor jouw campagnes een goed rendement opleveren.

Kom in contact met een Facebook marketeer

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Facebook marketing voor jouw bedrijf?
Neem dan contact op zodat we kennis kunnen maken.

Tijdens deze kennismaking leren we jouw business kennen waardoor we kunnen inschatten wat we kunnen bereiken via Facebook marketing.
Vervolgens zetten we de Facebook campagne op via een bewezen methode waarbij we de voor jouw bedrijf waardevolle doelgroep exact zullen bereiken.
De campagnes worden voortdurend gemonitord en periodiek geoptimaliseerd, hierbij staan de prestaties centraal.
Facebook Marketing uitbesteden betekent voor jou een optimale aanwezigheid op Facebook met de focus op vooraf afgesproken doelstellingen behalen.

Neem contact op

Maak een succes van Facebook!

Duidelijke aanpak.

In 4 stappen vlot en goed geregeld via Alona, dé CPC-specialist.

LinkedIn marketing uitbesteden Stap1

Vul het contactformulier in en maak kennis met ons.

LinkedIn marketing uitbesteden Stap2

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

LinkedIn marketing uitbesteden Stap3

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

LinkedIn marketing uitbesteden Stap4

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.