fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Op zoek naar een Facebook marketing specialist in Hilversum?

Ben je op zoek naar iemand aan wie je jouw Facebook marketing kan uitbesteden in Hilversum? Dan ben jij bij Alona aan het juiste adres. Onze specialisten werken dagelijks met Facebookcampagnes en weten precies wat goed is voor jouw bedrijf! Wil jij weten wat Alona Marketing voor jouw Facebook marketing kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand knop, en kom in contact met de Facebook experts van Alona Marketing.

CONTACT OPNEMEN

Facebook marketing uitbesteden aan een specialist in Hilversum

Wil je gaan starten met een Facebook marketing specialist? Dan ben je bij Alona aan het goede adres. Onze specialisten beschikken over de juiste theoretische kennis doordat ze nog regelmatig cursussen en trainingen volgen. Verder werken ze dagelijks aan campagnes binnen Facebook en hebben daarom ook praktijkervaring.

Als eerst zullen we starten met een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk om te weten waarom jij wilt starten met Facebook marketing, wie je doelgroep is en wat de doelstellingen zijn. Daarna zal de Facebook marketing specialist aan de gang aan met het opzetten van de campagnes, volledig naar jouw wens.

Onze Facebook specialisten zijn momenteel werkzaam in Hilversum, Baarn, Amsterdam, Utrecht en omstreken. Wij werken met meerdere bedrijven die werkzaam zijn in verschillende branches. Hierdoor kunnen onze specialisten snel schakelen en weten ze precies wat goed is voor jouw bedrijf.

Alona Marketing

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar een Facebook specialist:

  • Je hebt wel een Facebookpagina, maar hebt eigenlijk te weinig tijd om de juiste content te plaatsen
  • Je wilt graag starten met Facebookcampagnes, maar weet niet precies hoe dit moet
  • Je bent al gestart met het opzetten van Facebookcampagnes, maar hebt niet genoeg tijd en/of kennis om dit tot een succes te maken

Meer weten over de kansen van Facebook Marketing in Hilversum?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.
icon1

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.
icon3-2

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.
icon5-1

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.
icon5-1

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!