fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Op zoek naar een Facebook marketing specialist in Blaricum?

Zou je graag je Facebook Marketing uitbesteden in de regio Blaricum? Zoek dan niet verder, want bij Alona Marketing zijn wij de specialist. Wil jij gezamenlijk onderzoeken wat Facebook Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand knop, en kom in contact met de Facebook experts van Alona Marketing.

CONTACT OPNEMEN

Facebook marketing uitbesteden aan een specialist in Blaricum?

Onze Facebook marketing specialisten beschikken over de juiste theoretische kennis om een goede campagne te starten. Verder zijn ze dagelijks bezig met het maken, optimaliseren en beheren van campagnes waardoor ze al veel ervaring hebben. Dit alles wordt gebruikt om voor jouw bedrijf de juiste Facebook marketing strategie op te zetten.

Als eerst zullen jij en de specialist bespreken wat de doelen zijn van de campagnes en wat de doelgroep is. Vervolgens gebruiken wij deze informatie om een strategieplan te maken naar jouw wens. Als dit plan naar wens is worden de campagnes opgezet en beheert.

Momenteel zijn onze Facebook marketing specialisten werkzaam in Blaricum, Baarn, Utrecht, Amersfoort en omstreken. Onze specialisten hebben ruime ervaring. Ze volgen nog regelmatig cursussen en hebben veel ervaring opgedaan door de jaren heen. Hun kennis wordt gebruikt om jouw Facebook marketing een succes te maken!

Alona Marketing

Enkele redenen waarom jouw bedrijf wil starten met een Facebook marketing specialist:

  • Je wilt meer mensen bereiken en kennis laten maken met jouw product en/of dienst door middel van Facebook adverteren
  • Je hebt niet genoeg tijd om een Facebookcampagne op te starten, maar ziet hier wel het belang van in
  • Je hebt niet genoeg kennis van Facebook marketing en wilt hier graag een specialist voor inhuren
Herken jij je in een van deze situaties? Dan kan een van onze Facebook marketing specialisten met jou aan de slag. Onze specialisten werken voor veel verschillende bedrijven die opereren in verschillende branches. Hierdoor weten ze precies wat mogelijk is voor jouw bedrijf. Heb jij een andere reden waarom je een Facebook marketing specialist wilt inhuren? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Meer weten over de kansen van Facebook Marketing in Blaricum?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.
icon1

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.
icon3-2

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.
icon5-1

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.
icon5-1

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!