fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Op zoek naar een Facebook marketing specialist in Bilthoven?

Ben je opzoek naar een partij aan wie je jullie Facebook campagnes kunnen uitbesteden in de regio Bilthoven? Zoek niet verder, want bij Alona zijn wij gespecialiseerd in het opzetten, onderhoud en optimaliseren van Facebook campagnes. Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand knop, en kom in contact met de Facebook experts van Alona Marketing.

CONTACT OPNEMEN

Facebook marketing uitbesteden aan een specialist in Bilthoven?

Wil je gaan starten met Facebook marketing, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen. Onze specialisten zijn dagelijks bezig met Facebook en beschikken daarom over veel kennis en ervaring. We werken voor verschillende bedrijven die werkzaam zijn in verschillende branches. Hierdoor kunnen onze specialisten snel schakelen en weten ze precies wat er goed is voor jouw bedrijf.

Als eerst wordt de strategie van de campagnes besproken tijdens het kennismakingsgesprek. Daarna gaat onze specialist aan de gang met het opzetten van de strategie. Wanneer deze naar jouw wens is wordt er gestart met de campagnes.

Momenteel zijn wij werkzaam als Facebook marketing specialist in Naarden, Bussum, Baarn, Utrecht en omstreken. Onze specialisten hebben ruime ervaring. Ze volgen nog regelmatig cursussen en hebben veel ervaring opgedaan door de jaren heen. Hun kennis wordt gebruikt om jouw Facebook marketing een succes te maken!

Alona Marketing

Enkele redenen waarom jouw bedrijf wil starten met een Facebook marketing specialist:

  • Je hebt al Facebook campagnes opgezet maar je hebt niet genoeg tijd om deze te monitoren of te optimaliseren
  • Je hebt waardevolle content voor op je Facebookpagina maar wilt gerichter gaan targeten op jouw doelgroep, hiervoor zijn wij
  • Je wilt graag waardevolle content plaatsen op je Facebook maar hebt geen idee wat voor onderwerpen interessant zijn
Wij hebben al vaak contact gehad met bedrijven die een van de vorige situaties beschreef. Herken jij je in een van deze situaties is het een goed plan om te starten met onze specialisten. Heb jij een andere situatie waarom je wilt beginnen met Facebook marketing, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Meer weten over de kansen van Facebook Marketing in Bilthoven?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.
icon1

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.
icon3-2

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.
icon5-1

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.
icon5-1

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!