fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Op zoek naar een Facebook Marketing Specialist in Baarn?

Ben je opzoek naar een partij aan wie je jullie Facebook campagnes kunnen uitbesteden in de regio Baarn? Zoek niet verder, want bij Alona zijn wij gespecialiseerd in het opzetten, onderhoud en optimaliseren van Facebook campagnes. Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand knop, en kom in contact met de Facebook experts van Alona Marketing.

CONTACT OPNEMEN

Facebook marketing uitbesteden aan een specialist in Baarn?

Wil je gaan starten met een Facebook marketing specialist in Baarn? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste theoretische kennis. Verder volgen ze regelmatig cursussen en trainingen om up to date te blijven over de nieuwste Facebook trends. Onze Facebook marketing specialisten weten hierdoor precies wat er wel en wat er niet moet worden gedaan in Facebookcampagnes.

Het is belangrijk dat jij en de specialist op dezelfde lijn zitten. Daarom starten we altijd met een kennismakingsgesprek waarin de strategie wordt besproken en de doelgroep wordt vastgesteld. Daarna zal de specialist aan de gang gaan met het opzetten van de campagne, geheel naar jouw wens!

Momenteel zijn onze Facebook marketing specialisten werkzaam in Baarn, Hilversum, Amersfoort, Soest en omstreken. We werken met meerdere bedrijven die werkzaam zijn in verschillende branches. Hierdoor kunnen onze specialisten snel schakelen en hier kun je alleen maar van profiteren.

Alona Marketing

Enkele redenen waarom jouw bedrijf wil starten met een Facebook marketing specialist:

  • Je wilt graag dat iemand met goede kennis start aan jouw Facebook marketing strategie
  • Je weet goed wat je wilt plaatsen op de Facebookpagina, maar om de juiste mensen te bereiken is nog erg lastig
  • Je hebt al een Facebookcampagne gemaakt, maar je mist de tijd en expertise om een succes te maken van deze campagnes
Herken jij je in een van deze situaties? Dan is het verstandig om met een Facebook specialist te gaan praten van Alona. Heb jij een andere reden om te starten met een Facebook marketing specialist? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over de kansen van Facebook Marketing in Baarn?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.
icon1

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.
icon3-2

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.
icon5-1

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.
icon5-1

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!