fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Op zoek naar een Facebook Marketing Specialist in Amersfoort?

Ben je opzoek naar een partij aan wie je jullie Facebook campagnes kunnen uitbesteden in de regio Amersfoort? Zoek niet verder, want bij Alona zijn wij gespecialiseerd in het opzetten, onderhoud en optimaliseren van Facebook campagnes. Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand knop, en kom in contact met de Facebook experts van Alona Marketing.

CONTACT OPNEMEN

Facebook marketing uitbesteden aan een specialist in Amersfoort?

Facebook marketing kan erg effectief zijn om een grote, specifieke, doelgroep te bereiken met je advertenties. Facebook kent veel gebruikersgegevens, hierdoor kan er heel specifiek worden getarget naar bepaalde personen. Er kan gebruik worden gemaakt van geslacht, leeftijd, demografie, hobby’s en interesses. Dit wordt allemaal besproken met de Facebook marketing specialist.

Als eerst zullen we starten met een kennismakingsgesprek. Hierin wordt de strategie besproken en de doelgroep bepaald. Daarna zal de specialist de campagnes opzetten, dit wordt gedaan naar jouw wens. Wanneer de campagnes live zijn gegaan zal de specialist regelmatig bijsturen en de campagne optimaliseren.

Momenteel zijn onze Facebook marketing specialisten werkzaam in Amersfoort, Utrecht, Baarn, Soest en omstreken. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste theoretische kennis. Hierdoor kunnen ze snel schakelen en weten ze precies wat er goed en wat er niet goed is voor jouw bedrijf.

Alona Marketing

Enkele redenen waarom jouw bedrijf wil starten met een Facebook marketing specialist:

  • Je wilt meer mensen bereiken met de posts op je Facebookpagina
  • Je hebt al wel een Facebookpagina, maar hebt nog nooit geadverteerd en hebt hier ook niet genoeg tijd voor
  • Werknemers van je bedrijf zijn gestart met het opzetten van een Facebookcampagne, maar missen de kennis die nodig is om het te onderhouden
Herken jij een van deze situaties? Dan kan het verstandig zijn om aan de slag te gaan met een Facebook marketing specialist. Onze specialisten hebben inmiddels jarenlange ervaring met Facebook marketing doordat ze er dagelijks mee werken.

Meer weten over de kansen van Facebook Marketing in Amersfoort?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!