Facebook Adverteren Specialist

Naast de organische berichten die op Facebook geplaatst worden is het raadzaam om gerichte betaalde Facebook campagnes in te zetten, dit zorgt voor een flinke toename in het bereik. Hiermee bedoelen we niet de mogelijkheid om een bericht “te promoten” op Facebook. Deze methode heeft veel minder mogelijkheden en zorgt er dan ook voor dat uw gebruikte budget niet optimaal tot zijn recht zal komen.

Doordat Facebook enorm veel informatie heeft van de gebruikers is het mogelijk om zeer gedetailleerd de voor jouw bedrijf interessante personen een bericht te tonen. Deze informatie hebben gebruikers enerzijds zelf ingevoerd en anderzijds maakt Facebook gebruik van het gedrag van de gebruikers.

Dit maakt het mogelijk om iedere doelgroep te bereiken en hier een gerichte advertentie aan te tonen. Zo is het mogelijk om een doelgroep samen te stellen op basis van bijvoorbeeld leeftijd, geslacht, woonplaats en interesses. Daarnaast kan aan de bezoekers van jouw website een specifieke boodschap getoond worden als ze op Facebook zitten middels Facebook remarketing. Verder is het mogelijk om de e-mailadressen van bestaande klanten te uploaden zodat deze ook gericht te benaderen zijn op Facebook.

CONTACT OPNEMEN

Sparren over Facebook Marketing voor jouw bedrijf?

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Beheer van uw Facebook campagne door een Facebook specialist

Een Facebook adverteren specialist beheert uw Facebook campagnes om uw omzet te verbeteren. Zij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de conversiepercentage en het doel wat u met uw Facebook campagnes wil bereiken.

Met dynamische remarketing op Facebook kan een Facebook campagne specialist gemakkelijk uw bezoekers bereiken die in het verleden op uw website is geweest om opnieuw uw producten onder de aandacht te brengen en uw omzet te vergroten, of meer likes te verzamelen. De Facebook campagne specialist brengt uw website of webshop uw producten of diensten extra onder de aandacht, zorg voor meer sympathie en betrokkenheid bij uw product of dienst.

Geef uw online marketing uit handen aan onze Facebook specialisten. Zij zorgen ervoor dat uw Return on Investment (ROI) wordt verbeterd. Onze Facebook specialisten leggen graag meer uit over het marketingkanaal van Facebook. Facebook marketing kan ook voor uw bedrijf erg interessant zijn en bent u verder benieuwd naar onze werkwijze en uw mogelijkheden? Neem dan contact op zodat we kennis kunnen maken.

Alona Marketing

Enkele redenen waarom jouw bedrijf wil starten met een Facebook Adverteren Specialist:

  • Je wilt meer mensen bereiken met de posts op je Facebookpagina

  • Je hebt al wel een Facebookpagina, maar hebt nog nooit geadverteerd en hebt hier ook niet genoeg tijd voor

  • Werknemers van je bedrijf zijn gestart met het opzetten van een Facebookcampagne, maar missen de kennis die nodig is om het te onderhouden

Herken jij een van deze situaties? Dan kan het verstandig zijn om aan de slag te gaan met een Facebook marketing specialist. Onze specialisten hebben inmiddels jarenlange ervaring met Facebook marketing doordat ze er dagelijks mee werken.

Meer weten over de kansen van Facebook Adverteren?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen

Maak een succes van Facebook

Duidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.