fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Facebook Adverteren in Zeist

Denk je er over om te gaan starten met Facebook adverteren in Zeist? Aangezien Facebook een enorme potentie heeft kan de inzet van Facebook marketing een slimme zet zijn.

Misschien heb je momenteel een Facebook pagina voor jouw bedrijf maar plaats je zeer sporadisch een bericht. Ondernemers geven ons regelmatig aan dat ze weinig berichten plaatsen omdat de enige likes op de berichten van familie of vrienden komt. Het klopt dat de berichten op de tijdlijn van Facebook niet aan veel personen wordt getoond en daardoor een kleiner bereik hebben.

Echter, de potentie van Facebook campagnes is een kans die je als ondernemer beter niet kan laten schieten. Dankzij de hoeveelheid data die Facebook heeft van zijn gebruikers is het goed mogelijk om de juiste boodschap aan een zeer relevante doelgroep te tonen. Benut de vele mogelijkheden die Facebook heeft en profiteer hier maximaal van de kennis en ervaring die onze specialisten hebben opgedaan door het inzetten van vele campagnes.

CONTACT OPNEMEN

Jouw Doelgroep zit op Facebook bereiken

Het is bekend dat Facebook veel informatie heeft van zijn gebruikers. Deze informatie hebben de gebruikers enerzijds zelf ingevoerd en anderzijds benut Facebook het gedrag van de gebruikers op het platform. Dit maakt het mogelijk om een doelgroep samen te stellen die voldoet aan kenmerken als geslacht, leeftijd, woonplaats en interesses. Ook is het mogelijk om aan personen die jouw website hebben bezocht een specifieke boodschap te tonen middels Facebook remarketing.

Als specialist in Facebook campagnes houden we ons bezig met Facebook adverteren in Zeist, Utrecht, Baarn e.o. De Facebook specialisten zetten Facebook campagnes op die bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen van de bedrijven. De bedrijven waarvoor Facebook campagnes ingezet worden zijn actief in diverse branches. Een aspect wat ze allemaal gemeen hebben is dat de Facebook campagnes rendabel dienen te zijn.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen waarom je aan de slag zou willen met adverteren via Facebook

  • Uitgebreide targeting mogelijkheden
  • Gigantisch bereik
  • Resultaten zijn direct zichtbaar

Meer weten over de kansen van Facebook in Zeist

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!