fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Facebook Adverteren in Woerden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Facebook adverteren in Woerden? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jouw bedrijf wil starten met een Facebook Specialist. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je je online bereik graag wilt vergroten, of dat je een nieuw product of dienst graag wil gaan promoten via dit kanaal.

Wij komen regelmatig in contact met bedrijven die een van de bovenstaande situaties beschrijven. Staat jouw situatie er niet bij, neem gerust contact met ons op! Alona Marketing is gespecialiseerd in het effectief adverteren in Facebook en gaat graag de uitdaging aan om een succesvolle Facebookcampagne op te zetten voor jouw bedrijf.

CONTACT OPNEMEN

Specifiek doelgroep bereiken

Er zijn meerdere social media kanalen die een relevante doelgroep kan bereiken. Facebook beschikt echter over heel veel gebruikersgegevens. Hierdoor is het mogelijk om de juiste, specifieke doelgroep te bereiken voor jouw bedrijf. Om de juiste doelgroep te targetten wordt er gekeken naar geslacht, leeftijd, woonplaats, hobby’s en interesses.

Door je doelgroep zo goed mogelijk te vormen is het mogelijk om je advertenties alleen te laten zien aan mensen die voor jouw bedrijf relevant zijn. Doordat alleen de relevante doelgroep wordt bereikt zullen ook de besproken doelstellingen worden gehaald. Een doelstelling kan zijn het vergroten van je online verkopen, maar het kan ook zijn dat je de naamsbekendheid van je bedrijf wilt vergroten.

Wij zijn momenteel actief al Facebook specialist in Woerden, Baarn, Utrecht, Amersfoort en omstreken. We werken met verschillende bedrijven die opereren in verschillende branches. Onze Facebook specialisten werken dagelijks met Facebook campagnes en weten daarom wat werkt voor jouw bedrijf. Verder beschikken ze ook over de juiste theoretische kennis. Dit alles zorgt ervoor dat onze specialisten snel kunnen schakelen.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise
  • Tijdbesparend
  • Altijd gefocust op rendement

Meer weten over de kansen van Facebook in Woerden

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!