fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Facebook Adverteren in Utrecht

Op zoek naar een specialist die jou kan adviseren over de mogelijkheden van Facebook adverteren in Utrecht?Hiervoor ben je precies aan het juiste adres. Je kunt ons benaderen wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met de volgende situatie: Je gebruikt regelmatige de knop "promoten" op Facebook maar de resultaten hiervan vallen tegen. Een andere situatie zou kunnen zijn dat je hard je best doet voor het creëren van de juiste Facebook berichten, maar je ontvangt hoogstens 5 likes.

Zit jij met een soortgelijke situatie of loop je tegen andere zaken aan met Facebook? Lees dan snel verder over onze werkwijze en plan een vrijblijvende kennismaking in zodat we met je mee kunnen denken.

CONTACT OPNEMEN

Vergroot jouw bereik onder relevante doelgroepen

Dankzij de grote hoeveelheid informatie die Facebook beschikbaar heeft van zijn gebruikers is het mogelijk om zeer gerichte campagnes in te zetten. Profiteer hiervan als ondernemer en bereik met de juiste boodschap een zeer relevante doelgroep. Door een doelgroep samen te stellen op basis van kenmerken als leeftijd, geslacht, woonplaats en interesses bereik je personen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Door tevens een Facebook remarketing campagne op te zetten kan personen die op jouw website zijn geweest een gerichte advertentie getoond worden.

Op dit moment zijn we actief met Facebook adverteren in Utrecht, Baarn, Amersfoort en omgeving. De bedrijven waarvoor we Facebook campagnes inzetten zijn zeer divers maar hebben 1 ding gemeen, de campagnes moeten bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Doordat onze Facebook specialisten veel ervaring hebben en daarnaast regelmatig trainingen volgen zijn ze in staat zich goed in jouw bedrijf te verdiepen en dit te vertalen in rendabele campagnes.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kiezen voor Facebook Marketing

  • Bereik specifieke doelgroepen
  • Vergroot je online bereik en zichtbaarheid
  • Blijf je concurrentie voor

Meer weten over de kansen van Facebook in Utrecht

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!