fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Facebook Adverteren in Rotterdam

Benieuwd naar de mogelijkheden van Facebook adverteren in Rotterdam? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je als ondernemen aan de slag wilt met Facebook. Misschien is het wel dat je een bericht plaats op Facebook en dat je hoogstens 15 likes ontvangt. Het kan ook zijn dat je al meerdere malen op de knop promoten hebt gedrukt, maar dat je hier eigenlijk nog weinig resultaat van hebt ontvangen.

Mocht je nu tegen soortgelijke zaken aanlopen, of heb je een compleet ander reden waarom je graag gebruik zou willen maken van Facebook marketing lees dan gerust verder over onze aanpak, wij denken graag een keer mee over de mogelijkheden van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

CONTACT OPNEMEN

Bereik jouw exacte doelgroep

Het grote voordeel van het adverteren op Facebook zijn de ruime mogelijkheden om personen te kunnen selecteren voor jouw doelgroep. Hierdoor zijn we in staat om zeer gerichte campagnes op te zetten die daardoor relevant zijn en tot betere resultaten leiden.

De doelgroep zal worden gevuld met personen die voldoen aan de gewenste kenmerken als leeftijd, geslacht, woonplaats en interesses. Ook is het mogelijk om websitebezoekers een specifieke boodschap op Facebook te tonen. Deze personen kennen jouw bedrijf al en worden met een krachtige Facebook remarketing campagne opnieuw bereikt.

Momenteel houden we ons bezig met Facebook adverteren in Rotterdam en omgeving. Dit betreffen bedrijven in afwisselende branches waarbij de afgesproken doelen ook divers zijn. Onze Facebook specialisten werken al jaren met Facebook campagnes en weten daardoor wat goed werkt. Daarnaast volgen ze regelmatig trainingen en webinars om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen en updates bij Facebook.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise
  • Tijdbesparend
  • Gefocust op rendement

Meer weten over de kansen van Facebook marketing in Amersfoort?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!