fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Facebook Adverteren in Naarden

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Facebook adverteren in Naarden? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een Facebook specialist nodig denkt te hebben. Een voorbeeld is dat er alleen familieleden familieleden of vrienden op berichten van jouw Facebookpagina en verliest daardoor de motivatie om nog goede berichten te plaatsen. Het kan ook zijn je bent toe aan de volgende stap en wilt meer personen gaan bereiken met jouw producten en/of diensten. Of misschien heb je al een aantal berichten gepromoot op Facebook, maar ziet hier weinig tot geen resultaat van.

Welke van de bovenstaande situaties het beste past bij jouw bedrijf, onze Facebook specialisten komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Specifieke doelgroepen bereiken

Er zijn natuurlijk veel social media kanalen waar gebruik van kan worden gemaakt. Facebook is op dit moment een social media kanaal die wordt gebruikt door een divers aantal personen. Doordat Facebook over veel gegevens beschikt van gebruikers is het erg makkelijk om de juiste personen te bereiken. Deze doelgroep wordt o.a. op basis gemaakt van geslacht, leeftijd, woonplaats en ook hobby’s en interesses.

De advertenties die we gaan maken zullen uitsluitend worden getoond aan de doelgroep die relevant is voor jouw bedrijf en deze zullen bijdragen aan het behalen van de besproken doelstelling. Deze doelstelling kan enerzijds het vergroten van de online verkopen zijn en anderzijds het vergroten van de naamsbekendheid in een bepaalde regio.

Als Facebook specialist houden wij ons vooral bezig met Facebook adverteren in Naarden, Baarn, Hilversum en omstreken. We werken met diverse bedrijven uit verschillende branches. Onze Facebook specialisten zijn dagelijks bezig met het opzetten, beheren en optimaliseren van Facebook campagnes en weten daarom wat wel en wat werkt.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise
  • Tijdbesparend
  • Gefocust op rendement

Meer weten over de kansen van Facebook in Naarden

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!