fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Facebook Adverteren in Huizen

Overweeg je om te gaan starten met Facebook adverteren in Huizen?Er zijn verschillende redenen aan te wijzen waarom je als ondernemer op zoek bent naar een specialist in Facebook adverteren. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je merkt dat er op dit moment alleen maar likes en reacties door vrienden en familie op je bedrijfspagina worden geplaatst. Ook kan het zijn dat je wellicht wel eens op de knop “promoten” geklikt hebt op Facebook maar vervolgens bleef het stil en was er geen verschil te merken. Of misschien is het zo dat je op een kantelpunt staat met jouw bedrijf en nu echt meer personen bekend wilt maken met jouw producten of diensten door professioneel te starten met Facebook adverteren.

Welke van deze situaties ook het beste bij jou past, onze Facebook specialist komt graag in contact om in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden van Facebook adverteren te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Bereik Specifieke Doelgroepen

Doordat Facebook over enorm veel gegevens beschikt van zijn gebruikers is het mogelijk om op basis van specifieke kenmerken de juiste personen te bereiken. Dit is een groot voordeel voor jou als ondernemer aangezien de boodschap alleen aan relevante personen wordt getoond. Deze doelgroep wordt o.a. op basis van geslacht, leeftijd, woonplaats en interesses gevormd.

Aan deze zeer relevante doelgroep voor jouw bedrijf tonen we een aansluitende advertentie die bijdraagt aan het behalen van de besproken doelstelling. Dit kan enerzijds het vergroten van de directe online verkopen zijn en anderzijds het vergroten van de naamsbekendheid in een bepaalde regio.

Als social media specialist houden we ons bezig met Facebook adverteren in Huizen, Baarn en Zeist e.o. Tijdens een eerste kennismaking inventariseren we de exacte bedrijfsdoelstellingen en op welke wijze het adverteren via Facebook hier optimaal aan kan bijdragen. Zodra duidelijk is wat de doelstellingen zijn, worden hier specifieke campagnes voor opgezet. Dit kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van het behalen van directe online leads en het vergroten van het bereik van de bedrijfsvideo middels een videocampagne.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen waarom jij aan de slag zou willen met Facebook Marketing

  • Meetbaar
  • Groot Bereik
  • Specifieke doelgroepen

Meer weten over de kansen van Facebook in Huizen

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!