fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Facebook Adverteren in Hilversum

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Facebook adverteren in Hilversum Er kunnen verschillende redenen zijn dat je op zoek bent naar een Facebook specialist. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je toe bent aan je volgende stap en meer mensen wilt gaan bereiken met jouw unieke producten en diensten. Of misschien heb je een aantal keer op de knop "promoten" geklikt op Facebook, en heb je hier enkel kosten en geen opbrengsten van terug gezien.

Geregeld komen wij in contact met adverteerders die tegen bovenstaande problemen, of andere uitdagingen met betrekking tot Facebook marketing aanlopen. Aangezien we gespecialiseerd zijn in het effectief adverteren op Facebook gaan we graag de uitdaging aan om de potentie van Facebook campagnes aan te tonen.

CONTACT OPNEMEN

Facebook Marketing

Natuurlijk zijn er meerdere social media kanalen die strijden om gebruikers van hun social media kanaal maar Facebook weet zich al jaren staande te houden met een groot aantal gebruikers. Deze gebruikers bestaan uit alle leeftijden en het grote voordeel is de mate van informatie die bekend is over deze gebruikers. Deze aspecten maken het een unieke en effectief kanaal om zeer gericht op te adverteren.

Het is mogelijk om een Facebook campagne op te zetten gericht op de gewenste kenmerken o.a. leeftijd, geslacht, interesses en woonplaats. Verder is het mogelijk om personen die eerder op jouw website zijn geweest een advertentie te laten zien. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een specifiek artikel of dienst te tonen, op basis van de pagina van de website die men bezocht heeft.

Als Facebook specialist houden we ons veel bezig met Facebook adverteren in Hilversum, Zeist, Amersfoort en omgeving. Dit betreffen zeer diverse bedrijven in verschillende branches. Dankzij de kennis en ervaring die we hebben opgedaan in eerdere Facebook campagnes weten we wat wel en niet werkt.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise
  • Tijdbesparend
  • Gefocust op rendement

Meer weten over de kansen van Facebook in Hilversum

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!