Facebook Adverteren in Haarlem

Opzoek naar de mogelijkheden van Facebook adverteren in Haarlem. Er kunnen verschillende redenen zijn dat je op zoek bent naar een Facebook marketeer. Zo kan het bijvoorbeeld zijn er alleen maar familie reageert op de door jouw opgezeten campagnes. Een anderen reden zou kunnen zijn dat je meerdere malen op de knop “promoten” hebt gedrukt, maar dat je tot op heden geen resultaten van hebt ondervonden.

Bovenstaande situaties zijn slechts een selectie van de redenen waarom ondernemers ons benaderen voor het uitbesteden van hun Facebook campagnes. Herken jij je in bovenstaande, of heb jij een andere reden waarom je graag jouw Facebook marketing zou willen uitbesteden? Neem snel contact met ons op via onderstaande knop.

CONTACT OPNEMEN

Sparren over Facebook Marketing voor jouw bedrijf?

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bereik jouw doelgroep

De grote hoeveelheid gegevens die Facebook van zijn gebruikers heeft kunnen we in jouw voordeel gebruiken door er gerichte campagnes mee op te zetten. Dit maakt het mogelijk om een gerichte advertentie te tonen aan personen die tot een specifieke doelgroep behoren. De doelgroep kan worden samengesteld op basis van diverse kenmerken als o.a. leeftijd, geslacht, woonplaats, interesses. Daarnaast is het ook mogelijk om een advertentie te tonen aan personen die jouw website eerder hebben bezocht of een specifieke pagina op de website. Dit stelt ons in staat om daar een zeer gerichte advertentie voor in te stellen, dit komt de relevantie en kans op een conversie ten goede.

Als Facebook specialist houden we ons bezig met Facebook adverteren in Haarlem, Amersfoort, Zeist, Baarn e.o. De bedrijfsdoelstelling van het bedrijf is hetgeen we ons op focussen om een zo optimaal mogelijke bijdrage aan te leveren via de Facebook campagnes. Hiervoor richten we deze gericht op de doelstelling in en optimaliseren de campagnes. Voor onze klanten ligt de focus vaak op meer verkeer naar de website krijgen, meer leads verzamelen of meer bereik verkrijgen in een straal rondom hun fysieke locatie. De specifieke doelstelling stemmen we met jou af en zullen vervolgens hier op bijsturen.

Graag een keer vrijblijvend sparren over Facebook adverteren in Haarlem? Laat je gegevens achter via de onderstaande knop en we plannen graag een afspraak in om samen te bepalen welke kansen via het adverteren op Facebook benut kunnen worden!

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Wij zijn de specialist

  • Wij bieden het hele pakket van opzetten, monitoren tot bijsturen.

  • Wij zijn altijd gefocust op rendement

Meer weten over de kansen van Facebook in Haarlem

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen

Maak een succes van Facebook

Duidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.