fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Facebook Adverteren in Den Haag

Overweeg je om te gaan starten met Facebook adverteren in Den Haag? Er kunnen meerdere motieven zijn waarom je op zoek bent naar een Facebook marketing specialist. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je toch echt geen tijd kunt vinden om je campagnes op te zetten of te onderhouden, of je weet simpelweg niet waar je moet beginnen.

Voor Alona vormt beide geen probleem want wij zijn de experts in Facebook Marketing. Doordat wij veel ervaring hebben weten wij succesvolle campagnes op te bouwen en uit te breiden voor onze klanten. Wij helpen je graag op weg.

CONTACT OPNEMEN

Specifieke Doelgroepen Bereiken

Doordat Facebook over enorm veel gegevens beschikt van zijn gebruikers is het mogelijk om op basis van specifieke kenmerken de juiste personen te bereiken. Dit is een groot voordeel voor jou als ondernemer aangezien de boodschap alleen aan relevante personen wordt getoond. Deze doelgroep wordt o.a. op basis van geslacht, leeftijd, woonplaats en interesses gevormd.

Aan deze zeer relevante doelgroep voor jouw bedrijf tonen we een aansluitende advertentie die bijdraagt aan het behalen van de besproken doelstelling. Dit kan enerzijds het vergroten van de directe online verkopen zijn en anderzijds het vergroten van de naamsbekendheid in een bepaalde regio.

Als social media specialist houden we ons bezig met Facebook adverteren in Den Haag en omgeving. Tijdens een eerste kennismaking inventariseren we de exacte bedrijfsdoelstellingen en op welke wijze het adverteren via Facebook hier optimaal aan kan bijdragen. Zodra duidelijk is wat de doelstellingen zijn, worden hier specifieke campagnes voor opgezet. Dit kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van het behalen van directe online leads en het vergroten van het bereik van de bedrijfsvideo middels een videocampagne.

Alona Marketing

Waarom aan de slag met Facebook marketing?

  • Facebook heeft een gigantisch bereik
  • Facebook biedt uitgebreide targetingmogelijkheden
  • Facebook resultaten zijn direct meetbaar

Meer weten over de kansen van Facebook in Den Haag

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!