fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Facebook Adverteren in Bussum

Wil je gaan starten met een Facebook campagne in Bussum? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je opzoek bent naar een Facebook marketeer. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je wel eens een bericht op Facebook promoot, maar dat je het gevoel hebt dat hier geen resultaat uitkomt. Verder, kan het ook zo zijn dat wanneer je een bericht online zet, niemand behalve je familie reageert.

We komen geregeld in contact met bedrijven die een van de bovenstaande situaties beschrijven. Alona Marketing is gespecialiseerd in het effectief adverteren op Facebook en we gaan graag de uitdaging aan om een succesvolle Facebook campagne te starten voor jou bedrijf.

CONTACT OPNEMEN

Jouw doelgroep zit op Facebook

Het is in Facebook mogelijk om zeer gerichte en krachtige campagnes op te zetten. Dit is mits je ervaring hebt met adverteren in Facebook. Wij zijn dagelijks bezig met het opzetten, beheren en optimaliseren van Facebook campagnes en we kunnen je daarom precies vertellen waar de mogelijkheden liggen.

We starten met het aanspreken van de voor jouw bedrijf relevante doelgroep door middel van targeting op geslacht, leeftijd, woonplaats en interesses. We zorgen ervoor dat de juiste mensen de juiste boodschap zullen krijgen, dit zal leiden tot waardevolle leads. Verder is het ook mogelijk om de advertenties te tonen aan mensen die al eerder bepaalde pagina’s hebben bezocht, hierdoor kun je nog beter nieuwe personen naar jouw bedrijf werven.

Op dit moment zijn onze Facebook specialisten actief in Bussum, Naarden, Baarn, Hilversum, Zeist en omstreken. We werken met diverse bedrijven die opereren in verschillende branches. We gaan graag de uitdaging met jou aan om een succesvolle Facebook campagne te starten.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Facebook in Bussum

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

wel