fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Facebook Adverteren in Breukelen

Ben je opzoek naar een Facebook Specialist in Breukelen? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je wilt gaan adverteren in Facebook. De meest voor de hand liggende reden is dat je graag meer mensen wilt bereiken en laten kennismaken met jouw product of dienst. Wij bij Alona zouden je hier graag mee helpen. Neem gerust contact met ons op en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan graag de uitdaging aan met jou om een succesvolle Facebookcampagne op te zetten.

CONTACT OPNEMEN

Jouw doelgroep zit op Facebook

Facebook beschikt over ontzettend veel gebruikersgegevens. Hierdoor is het mogelijk om heel specifiek jouw doelgroep te targetten. Aan deze doelgroep worden dan de advertenties getoond, hierdoor zien alleen relevante personen jouw advertenties. Om tot de juiste doelgroep te komen wordt er getarget op o.a. leeftijd, geslacht, woonplaats, hobby’s en interesses.

Facebookcampagnes kunnen worden opgezet met de intentie voor het bereiken van uiteenlopende doelen. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van je online verkopen of het vergroten van je naamsbekendheid op het internet. Wat het ook is, met de juiste doelgroep is dit doel te bereiken met de advertenties op Facebook.

Momenteel zijn wij werkzaam in Breukelen, Utrecht, Baarn, Amersfoort en omgeving. We werken met veel verschillende bedrijven die opereren in verschillende branches. Onze Facebook specialisten beschikken over de juiste theoretische kennis. Ook werken ze dagelijks aan Facebook campagnes en daarom weten ze precies wat goed is voor jouw bedrijf.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise
  • Tijdbesparend
  • Altijd gefocust op rendement

Meer weten over de kansen van Facebook in Breukelen

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!