fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Facebook Adverteren in Blaricum

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Facebook Adverteren in Blaricum? Er zijn verschillende redenen waarom jouw bedrijf de hulp van een specialist kan gebruiken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je campagnes hebt opgezet, maar er wordt alleen door familieleden op gereageerd. Of misschien heb je een goed lopende campagne, maar ben je toe aan de volgende stap, en zou je graag je bereik willen vergroten.

Er zijn natuurlijk nog een groot aantal andere redenen waarom je opzoek bent naar een Facebook marketing specialist. Wat de reden ook is, bij Alona hebben wij een passende oplossing. Mede dankzij onze jarenlange ervaring met het managen van Facebook campagnes, hebben wij de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken. Neem snel contact met ons op via onderstaande knop.

CONTACT OPNEMEN

Jouw Doelgroep zit op Facebook

Er zijn natuurlijk meerdere social media kanalen waarop een relevante doelgroep kan worden bereikt, maar Facebook weet zich al jaren staande te houden met een groot aantal gebruikers. Deze gebruikers bestaan uit alle leeftijden en er zijn veel gebruikersgegevens bekend. Door deze aspecten is Facebook een effectief kanaal om gericht op te adverteren.

Het is met Facebook adverteren goed mogelijk om een specifieke en relevante doelgroep te bereiken. Doordat er zoveel gebruikersgegevens bekend zijn is het mogelijk om rekening te houden met geslacht, leeftijd, woonplaats, hobby’s en interesses. Onze Facebook specialisten stellen de ideale doelgroep samen en tonen hieraan vervolgens een goed aansluitende advertentie.

We zijn momenteel actief als Facebook specialist in Blaricum, Baarn, Hilversum, Amersfoort en omstreken. We werken met diverse bedrijven uit verschillende branches. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en beschikken over theoretische kennis. Hierdoor kunnen ze snel schakelen en weten ze precies wat er goed is voor jouw bedrijf.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen waarom je aan de slag zou willen met adverteren via Facebook

  • Uitgebreide targeting mogelijkheden
  • Gigantisch bereik
  • Resultaten zijn direct zichtbaar

Meer weten over de kansen van Facebook in Blaricum

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!