Facebook Adverteren in Amsterdam

Ben jij benieuwd naar de potentie van Facebook Adverteren in Amsterdam?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat je op zoek bent naar een Facebook marketeer in Amsterdam. Het kan zijn dat je graag doelgericht zou willen adverteren, maar dat je zelf niet op de hoogte bent van de mogelijkheden binnen Facebook. Ook kan het zijn dat je wel de kennis in huis hebt, maar dat je eigenlijk geen tijd hebt om je campagnes te onderhouden. Beide gevallen vormen voor Alona Marketing geen probleem, want wij hebben beide de kennis en de tijd.

Bekijk onze aanpak met Facebook Marketing en vraag een kennismaking aan. Hierin denken wij met je mee over Facebook adverteren in Amsterdam. Uiteindelijk is het de bedoeling om voor u meer rendement te behalen. Doordat wij veel ervaring hebben weten wij succesvolle campagnes uit te breiden voor onze klanten. Op dezelfde wijze helpen wij u ook graag verder?

CONTACT OPNEMEN

Sparren over Facebook Marketing voor jouw bedrijf?

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Facebook Marketing

In Facebook is het mogelijk om zeer gerichte en krachtige campagnes op te zetten. Mits je hier voldoende ervaring mee hebt. Dankzij de uitgebreide targeting mogelijkheden zijn we in staat om een optimale campagne in te richten. Aangezien wij hier dagelijks mee bezig zijn kunnen wij u precies vertellen waar de mogelijkheden liggen. Om te starten spreken we personen aan op kenmerken als geslacht, leeftijd, woonplaats en interesses aan met een boodschap die vervolgens bij hen past. Vanwege een optimale targeting komt dit waardevolle leads ten goede. Daarnaast is het ook mogelijk om op Facebook een gerichte advertentie te tonen aan personen die eerder bepaalde pagina’s hebben bezocht. Dit maakt het mogelijk om interessante advertenties aan deze personen te laten zien. Kortom; super relevant toch?!

Momenteel zijn de Facebook specialisten actief met Facebook adverteren in Almere, Baarn, Zeist, Amersfoort en omgeving. We gaan graag de uitdaging aan om in iedere branche een succesvolle Facebook campagne op te zetten. Natuurlijk met als doel om constant grenzen te verleggen met vernieuwde campagnes. We richten de campagnes in met de focus op een waardevolle bijdrage. We bepalen doelstellingen zodat er een optimaal rendement behaald kan worden. Vervolgens kijken wij ook hoe we de doelstellingen naar boven bij te kunnen stellen. Dit doen we onder andere door nieuwe doelgroepen aan te spreken. Of bijvoorbeeld met u mee te denken over uw website.

Ten eerste is uw bestaande doelgroep heel waardevol. Ten tweede kunnen wij op basis van uw bestaande klantenbestand ook een waardevolle look-a-like doelgroep opstellen. Tenslotte kunnen wij dankzij onze expertise waardevolle inzichten delen.

Samengevat; we denken graag een keer mee over de mogelijkheden van Facebook adverteren in Amsterdam. Mits u hier interesse in heeft natuurlijk. Geef ons je gegevens door via onderstaande knop. Wij nemen contact op en plannen een afspraak in om kennis te maken. Vervolgens gaan wij aan de slag met waardevolle Facebook campagnes. Daarnaast geloven wij in een combinatie het adverteren in Facebook én Google. Dit aangezien de campagnes elkaar versterken met de online zichtbaarheid. Hierover vertellen wij ook graag meer!

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing in Amsterdam

  • Onze expertise: mede dankzij onze jarenlange ervaring als Facebook Marketeers zijn wij zijn dé specialist.

  • Tijdbesparend: wij bouwen, monitoren en optimaliseren jullie campagnes. Dit geeft jullie meer tijd voor andere zaken.

  • Gefocust op rendement: wij streven naar het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Facebook in Amsterdam

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen

Maak een succes van Facebook

Duidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.