fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Facebook Adverteren in Amersfoort

Op zoek naar de mogelijkheden van Facebook adverteren in Amersfoort?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat je op zoek bent naar een specialist in Facebook adverteren. Zo kan het zijn dat je merkt dat op de Facebook pagina van jouw bedrijf alleen familie en vrienden reageren op het bericht dat je plaatst op de tijdlijn van Facebook. Een andere reden zou kunnen zijn dat je meer personen bekend wil maken met de producten of diensten die jouw bedrijf te bieden heeft. Het is ook mogelijk dat je wel eens op de knop “promoten” klikt maar niet echt de indruk hebt dat dit de beste methode is van adverteren op Facebook. Dit zijn echter slecht een selectie van de situatieswaarom ondernemers ons benaderen voor het uitbesteden van hun Facebook campagnes.

CONTACT OPNEMEN

Facebook Marketing

De grote hoeveelheid gegevens die Facebook van zijn gebruikers heeft kunnen we in jouw voordeel gebruiken door er gerichte campagnes mee op te zetten. Dit maakt het mogelijk om een gerichte advertentie te tonen aan personen die tot een specifieke doelgroep behoren. De doelgroep kan worden samengesteld op basis van diverse kenmerken als o.a. leeftijd, geslacht, woonplaats, interesses. Daarnaast is het ook mogelijk om een advertentie te tonen aan personen die jouw website eerder hebben bezocht of een specifieke pagina op de website. Dit stelt ons in staat om daar een zeer gerichte advertentie voor in te stellen, dit komt de relevantie en kans op een conversie ten goede.

Als Facebook specialist houden we ons bezig met Facebook adverteren in Amersfoort, Zeist, Baarn e.o. De bedrijfsdoelstelling van het bedrijf is hetgeen we ons op focussen om een zo optimaal mogelijke bijdrage aan te leveren via de Facebook campagnes. Hiervoor richten we deze gericht op de doelstelling in en optimaliseren de campagnes. Voor onze klanten ligt de focus vaak op meer verkeer naar de website krijgen, meer leads verzamelen of meer bereik verkrijgen in een straal rondom hun fysieke locatie. De specifieke doelstelling stemmen we met jou af en zullen vervolgens hier op bijsturen.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise
  • Tijdbesparend
  • Gefocust op rendement

Meer weten over de kansen van Facebook marketing in Amersfoort?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van FacebookDuidelijke aanpak. Facebook marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!