fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Dé specialist van Nederland op het gebied van Dental Online Marketing

Maandelijks zoeken duizenden mensen in Google naar een nieuwe tandarts of een tandarts met een bepaald specialisme. Online aanwezig zijn wordt steeds belangrijker voor tandartspraktijken. Door jouw vakkennis te combineren met onze kennis op het gebied van internet laten wij uw tandartspraktijk groeien. Klik direct op de knop hieronder om contact met ons op te nemen!

CONTACT OPNEMEN

Waar moet ik als tandarts precies aan denken bij Dental Online Marketing?

In Google zoeken mensen elke dag naar een nieuwe tandarts. Alleen als u bij de eerste zoekresultaten staat zullen ze uw praktijk overwegen. Zorg dus dat u er staat als u nieuwe patiënten wilt verwelkomen. 90% van de Nederlanders gebruikt Facebook. Ook om informatie te vinden over een tandarts in de buurt. Zorg dus voor een mooie en duidelijke Facebook-pagina, en zie het als verlengstuk van uw website.

Dentist examining a patient teeth

Laat je éérst adviseren tijdens een (telefonisch) adviesgesprek over wat de mogelijkheden zijn voor jouw praktijk, en waar de grootste kansen op het internet liggen met bijvoorbeeld Google en Facebook. Laat je praktijk groeien door jouw website beter vindbaar te maken. Naast de reputatie als vakkundige tandartspraktijk groeit ook jouw online reputatie en is het mogelijk om meer klanten in jouw tandartsstoel te krijgen door de juiste inzet van de geschikte Online Marketing kanalen voor jouw tandartspraktijk.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Dental Online Marketing

  • Expertise
  • Tijdbesparend
  • Gefocust op rendement

Meer weten over de kansen van Dental Online Marketing

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van jouw Online MarketingDuidelijke aanpak. Dental Online Marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Dental Online Marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de campagnes in.

OPTIMALISEREN

De campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!