CRO

Neem contact op

Voordelen van CRO uitbesteden

  • Met de juiste strategie genereer jij omzet of aanvragen

  • Jij bent overal van op de hoogte

  • Wij helpen met het behalen van jouw doelstellingen

  • Je website zit er op-en-top uit!

  • Eerste resultaten zijn al binnen 3-4 maanden zichtbaar

Een succesvolle conversie optimalisatie strategie

Ben je aan het twijfelen of je een conversie optimalisatie bureau moet inschakelen? We vertellen je graag hoe de specialisten van Alona Marketing te werk gaan om het maximale uit jouw website te halen. Bij een nieuwe of bestaande website wordt er nagedacht over de echte conversiekillers waar bezoekers tegenaan kunnen lopen. Als je een specialist inschakelt, betekent dat ze continue bezig zijn met het conversie optimalisatie proces. De aanpassingen die gedaan worden, komen voort uit verkregen data en inzichten uit voorgaande analyses. Op basis van de data worden A/B testen uitgevoerd. Bij een A/B test worden er 2 varianten afwisselend getoond aan websitebezoekers. 50% ziet variant A en 50% ziet variant B. In beide gevallen wordt de conversie ratio gemeten en zo kun je precies aflezen welke variant beter converteert.

Wat is conversie optimalisatie?

Een conversie kan het kopen van een product zijn, het invullen van een contactformulier of het downloaden van een whitepaper. Hierbij is het van belang om te focussen op doelen die resulteren in omzet. Met conversie optimalisatie zorgen we ervoor dat de website verbeterd wordt zodat websitebezoekers beter gaan converteren op jouw website. Om jouw conversie  te verbeteren, nemen we ook andere zaken mee. De CRO specialisten van Alona Marketing proberen bezoekers langer op een pagina te houden, meer te laten doorklikken en de algehele ervaring op de website te verbeteren. Door dit toe te passen verhogen we niet direct het aantal conversies, maar we verlagen hiermee wel het bouncepercentage.

Plan je adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat de CRO specialisten van Alona Marketing jou helpen

Zou jij graag meer conversie optimalisatie uitleg willen? Of wil je graag advies over jouw strategie? Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs bij ons op kantoor. Onze CRO specialisten vertellen je graag meer over de positieve effecten van CRO op jouw website.