fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read moreSparren over Pinterest Marketing?

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Waarom Pinterest?

Pinterest is een krachtige marketingtool om voor jouw business in te zetten.

  • Voor diverse branches geschikt
  • Nog weinig concurrentie in Nederland
  • Lage advertentiekosten vergeleken met Google en Facebook
  • Het platform groeit maandelijks met nieuwe gebruikers

Adverteren op Pinterest

Pinterest is een krachtige marketingtool die nog nauwelijks strategisch wordt ingezet door bedrijven in Nederland. Wist je dat Pinterest na Google het grootste zoekmachine is? Op Pinterest kun je jouw doelgroep inspireren en vervolgens aanzetten tot actie: jouw product of dienst kopen.

Ben je nieuwsgierig wat Pinterest adverteren voor jouw business kan betekenen? Plan dan een kennismakingsgesprek in met een van onze Pinterest specialisten via onderstaande knop.CONTACT OPNEMEN

Maak een succes van PinterestDuidelijke aanpak. Pinterest uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Pinterest marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Pinterest campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Pinterest campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten over de kansen van Pinterest?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Behaal online resultaat met PinterestOnze online marketingspecialisten zijn dagelijks bezig met het effectief opzetten, onderhouden en optimaliseren van succesvolle Pinterest campagnes. Ons team beschikt dan ook altijd over de meest up-to-date kennis, en heeft ervaring met het werken met ondernemingen uit een uiteenlopend aantal verschillende industrieën.

Mede dankzij deze ervaring is ons team in staat om voor iedere onderneming een op-maat-gemaakte en succesvolle online marketingstrategie te ontwerpen.

Wereldwijd heeft Pinterest maandelijks 300 miljoen actieve gebruikers en dit aantal blijft groeien. Het platform is een belangrijke informatiebron bij het nemen van aankoopbeslissingen. Al in een vroegtijdig stadium van de klantreis zijn consumenten actief op Pinterest en op zoek naar ideeën en producten.

De kans om met jouw product of dienst in the picture te komen.


Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!