Adverteren op Google (SEA)

Adverteren op Google werkt snel, effectief en de resultaten zijn direct meetbaar

Bij een goede Google Ads campagne wordt je alleen gevonden door potentiële klanten die daadwerkelijk op zoek zijn naar jouw product(en) of dienst(en).

WIJ zorgen ervoor dat je bedrijf door de juiste klanten gevonden wordt en dat die klanten ook echt contact met je opnemen, een offerte aanvragen of een aankoop doen!

Offerte aanvragen

De voordelen van Alona Marketing

  • In het bezit van alle Google certificeringen
  • Zeer gepassioneerde Google Ads specialisten
  • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf
  • Volledig ontzorgd op online marketing gebied

Betaal enkel voor de klik

Te veel betalen vindt niemand leuk. Daarom betaal je met Google adverteren pas als je een bezoeker op je website krijgt. Helemaal bovenaan staan kost geen cent. Je hoeft pas in de buidel te tasten als iemand op je website belandt.

Bereik wie & waar je maar wil

Adverteren op Google op de manier die voor jouw bedrijf het beste is. Target je bezoekers wanneer je wil en waar je wil. Dus in bepaalde gebieden, landen, plaatsen of binnen een bepaalde afstand van je bedrijf.

Kijken, kijken en wél kopen

Wij zorgen ervoor dat klanten je bedrijf vinden. Hoe waardevol is het als iemand, die op zoek is naar jouw product of dienst, ook écht op jouw website komt? Vervolgens is het aan jou om deze klanten om te toveren tot fans.

ALONA: ADVERTEREN OP GOOGLE MÉT RESULTAAT

WIJ ONDERZOEKEN

welke zoekwoorden

WIJ CREËREN

de beste advertenties

WIJ MANAGEN

jouw campagnes

WIJ ANALYSEREN

jouw concurrenten

WIJ OPTIMALISEREN

voor het beste resultaat

Wil je weten wat adverteren op Google voor jouw bedrijf kan betekenen of hoe jouw huidige Google campagnes meer kunnen opleveren? Vraag dan snel en gemakkelijk een quickscan aan.

Quickscan aanvragen

Geprikkeld om online succes te behalen?

We leggen je graag verder uit wie we zijn en wat we doen…

Neem contact op

Bereik je doelen met adverteren op Google

Vertel ons wat voor klanten je zoekt, dan regelen wij de rest. Zo simpel kan het zijn. We nemen je het werk uit handen, maar jij bepaalt nog steeds. Je krijgt advies over het budget, het gebied waarin we adverteren, welke zoekwoorden we gebruiken en natuurlijk schrijven we ook pakkende advertentieteksten voor je Google Advertenties. Er gaat niets live voordat jij volmondig ‘ja’ hebt gezegd.

Niet alleen jij kijkt over onze schouders mee. De specialisten van Google zelf doen dat ook. Niet fysiek, want vanuit Ierland is dat wat lastig. We bespreken alle campagnes met hen, zodat we zeker weten dat we het onderste uit de advertentie-kan halen. Sterker nog: we dragen bij aan het bereiken van de zoekmachine-top voor meer dan 100 bedrijven. Mede mogelijk gemaakt door 10 jaar ervaring en een gezonde verslaving aan het ontdekken van de beste en nieuwste technieken.

Krijg ik dan automatisch nieuwe klanten met Google Ads?

Niet zomaar nee. Zodra men via onze advertenties op jouw website komen, is het aan de website hoe de bezoeker omgezet kan worden tot klant. Is de website snel genoeg? En is die wel mobielvriendelijk? Zijn de conversiemogelijkheden wel goed zichtbaar, en ziet de website er wel netjes uit? Ook hier kunnen wij mee helpen. Vaak worden deze vragen beantwoord door middel van een website-optimalisatie. Het zou immers zonde zijn als er veel bezoekers door middel van Google Ads binnenkomen die geen contact opnemen door een slechte website.

Gecertificeerd partner van Google

Partner van Google. Dat betekent niet dat we getrouwd zijn, maar wel dat we het erg goed met elkaar kunnen vinden. We hebben de certificaten, de kennis en de tools om jouw Google Ads goed neer te zetten. Bespaar tijd en geld en geniet van de voordelen:

  • Direct goed zichtbaar in Google
  • Direct meetbaar resultaat
  • Betaal per klik
  • Sneller geregeld dan dat jij ‘Google Ads’ ze

Google Ads inzetten voor jouw bedrijf?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google ads uitbesteden aan ons?

Wij gaan niet zomaar aan de slag. Tijdens een strategiesessie over jullie bedrijf en ambities komt duidelijk naar voren wat de doelen zijn van jouw bedrijf en welke online marketing er geleverd moeten worden om resultaat te behalen. Google Ads uitbesteden kan daar een onderdeel van zijn, net als bijvoorbeeld Social media marketing of zoekmachine optimalisatie (SEO).

Onze Google Ads experts zijn gespecialiseerd in het opzetten en beheren van Google campagnes en advertenties. Maar eigenlijk gaat het werk veel verder dan alleen dat. De Google Ads Specialist zorgt voor meer leads, meer omzet en meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf. Benieuwd of wij iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN