Adverteren in Google

Op alleen organische resultaten vertrouwen is vaak niet voldoende. Adverteren in Google werkt snel, effectief en de resultaten zijn direct meetbaar. Het is het bereiken van je klanten waar, wanneer en hoe jij dat wil. Bij een goede Google Ads campagne zul je alleen gevonden worden door potentiële klanten die daadwerkelijk op zoek zijn naar jouw product(en) of dienst(en). We zorgen ervoor dat je door de juiste klanten gevonden wordt en dat die klanten ook echt contact met je opnemen of een aankoop doen! Google Ads is dus een uiterst effectief en efficiënt kanaal om online leads of verkopen te genereren.

Jij vertelt ons wat voor klanten je zoekt, wij doen de rest. Veel ingewikkelder hoeven we het niet te maken. Wij adviseren je over welk budget voor Google we gebruiken, in welk gebied we gaan adverteren, met welke zoekwoorden en we schrijven je advertentieteksten voor Google Ads.

Betaal alleen voor wat je krijgt

Te veel betalen vindt niemand leuk. Daarom betaal je alleen maar als je een bezoeker op je website krijgt. Helemaal bovenaan staan kost geen cent. Je hoeft pas in de buidel te tasten als iemand op je website belandt.

Bereik wie & waar je maar wil

Te veel betalen vindt niemand leuk. Daarom betaal je alleen maar als je een bezoeker op je website krijgt. Helemaal bovenaan staan kost geen cent. Je hoeft pas in de buidel te tasten als iemand op je website belandt.

Kijken, kijken en wél kopen

Wij zorgen ervoor dat je klanten je bedrijf vinden. Hoe waardevol is het als iemand die op zoek is naar jouw product of dienst, ook écht op jouw website komt? Vervolgens is het aan jou om deze klanten om te toveren tot fans.

ALONA: ONLINE CAMPAGNES MÉT RESULTAAT

WIJ ONDERZOEKEN

welke zoekwoorden

WIJ CREËREN

de beste advertenties

WIJ MANAGEN

jouw campagnes

WIJ ANALYSEREN

jouw concurrenten

WIJ OPTIMALISEREN

voor het beste resultaat

Letterlijk en figuurlijk topresultaat

Vertel ons wat voor klanten je zoekt, dan regelen wij de rest. Zo simpel kan het zijn. We nemen je het werk uit handen, maar jij bepaalt nog steeds. Je krijgt advies over het budget, het gebied waarin we adverteren, welke zoekwoorden we gebruiken en natuurlijk schrijven we ook pakkende advertentieteksten voor je Google Ads. Er gaat niets live voordat jij volmondig ‘ja’ hebt gezegd.

Niet alleen jij kijkt over onze schouders mee. De specialisten van Google zelf doen dat ook. Niet fysiek, want vanuit Ierland is dat wat lastig. We bespreken alle campagnes met hen, zodat we zeker weten dat we het onderste uit de advertentie-kan halen. Sterker nog: we dragen bij aan het bereiken van de zoekmachine-top voor meer dan 100 bedrijven. Mede mogelijk gemaakt door 10 jaar ervaring en een gezonde verslaving aan het ontdekken van de beste en nieuwste technieken.

Gecertificeerd partner van Google

Partner van Google. Dat betekent niet dat we getrouwd zijn, maar wel dat we het erg goed met elkaar kunnen vinden. We hebben de certificaten, de kennis en de tools om jouw Google Ads goed neer te zetten. Bespaar tijd en geld en geniet van de voordelen:

  • direct goed zichtbaar in Google

  • direct meetbaar resultaat

  • betaal per klik

  • sneller geregeld dan dat jij ‘Google Ads’ zegt

Google Ads inzetten voor jouw bedrijf?

Google Ads uitbesteden?

Wij gaan niet zomaar aan de slag. Tijdens een strategiesessie over jullie bedrijf en ambities komt duidelijk naar voren wat de doelen zijn van jouw bedrijf en welke online marketing er geleverd moeten worden om resultaat te behalen. Google Ads uitbesteden kan daar een onderdeel van zijn, net als bijvoorbeeld social media marketing of SEO.

Onze Google Ads experts zijn gespecialiseerd in het beheer van de Google Adverteren campagnes. Maar eigenlijk gaat het werk veel verder dan alleen dat beheren. De Google Ads Specialist zorgt in eerste instantie voor meer leads, meer omzet en meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf. Mits goed ingezet natuurlijk.