fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Adverteren in Google

Op alleen organische resultaten vertrouwen is vaak niet voldoende. Adverteren in Google werkt snel, effectief en de resultaten zijn direct meetbaar. Het is het bereiken van je klanten waar, wanneer en hoe jij dat wil.OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat het in zijn werkAan het bekijken of en aan wie je je Google Ads uitbesteedt? Dan wil je vast weten hoe het werkt. Je leest onze werkwijze stap voor stap hieronder. Oh, en goed om te weten: we zijn officieel Google Ads Certified Partner ✓.

Letterlijk en figuurlijk topresultaatVertel ons wat voor klanten je zoekt, dan regelen wij de rest. Zo simpel kan het zijn. We nemen je het werk uit handen, maar jij bepaalt nog steeds. Je krijgt advies over het budget, het gebied waarin we adverteren, welke zoekwoorden we gebruiken en natuurlijk schrijven we ook pakkende advertentieteksten voor je Google Ads. Er gaat niets live voordat jij volmondig ‘ja’ hebt gezegd.

Niet alleen jij kijkt over onze schouders mee. De specialisten van Google zelf doen dat ook. Niet fysiek, want vanuit Ierland is dat wat lastig. We bespreken alle campagnes met hen, zodat we zeker weten dat we het onderste uit de advertentie-kan halen. Sterker nog: we dragen bij aan het bereiken van de zoekmachine-top voor meer dan 100 bedrijven. Mede mogelijk gemaakt door 10 jaar ervaring en een gezonde verslaving aan het ontdekken van de beste en nieuwste technieken.


Gecertificeerd partner van Google

Partner van Google. Dat betekent niet dat we getrouwd zijn, maar wel dat we het erg goed met elkaar kunnen vinden. We hebben de certificaten, de kennis en de tools om jouw Google Ads goed neer te zetten. Bespaar tijd en geld en geniet van de voordelen:

  • direct goed zichtbaar in Google
  • direct meetbaar resultaat
  • betaal per klik
  • sneller geregeld dan dat jij ‘Google Ads’ zegt

Klaar voor meer klanten?

Zie je het wel zitten om het wereldwijde web te veroveren? Laat van je horen, dan bellen we je binnen 24 uur op om de mogelijkheden te bespreken.


Google Ads Certified PartnerO ja, nog even over die certificaten. Want met eentje ben je er nog niet. Ons team is in het bezit van alle Google-papieren die we nodig hebben, zoals je hieronder ziet. Elk jaar leggen we netjes opnieuw examen af, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Gekwalificeerde Google Ads professionals beheren jouw campagnes. .

Zoeken

Mobiel

Display

Video

Shopping


Dit levert adverteren in Google jou opWat doe jij als je ergens naar op zoek bent? En dan niet je sleutels, maar iets online. Je opent Google. Met jou doen nog miljoenen mensen dat. Elke dag weer. Maar wat zijn dan precies de voordelen van adverteren in Google?

Meer uit je bedrijf halen met Google Ads?Laat je gegevens achter en houd je telefoon in de gaten, want binnen 24 uur hangen we aan de lijn om de mogelijkheden met je te bespreken!