Adverteren in Google

Op alleen organische resultaten vertrouwen is vaak niet voldoende. Adverteren in Google werkt snel, effectief en de resultaten zijn direct meetbaar. Het is het bereiken van je klanten waar, wanneer en hoe jij dat wil. Wil je ook gebruik maken van het geavanceerde advertentiesysteem van Google? Overweeg dan om uw Google Adscampagne uit te besteden aan ons online marketing bureau in Baarn.

Offerte aanvragen

Hoe gaat het in zijn werk

Aan het bekijken of en aan wie je je Google Ads uitbesteedt? Dan wil je vast weten hoe het werkt. Je leest onze werkwijze stap voor stap hieronder. Oh, en goed om te weten: we zijn officieel Google Ads Certified Partner ✓.

STAP 1

ONDERZOEKEN

Adverteren is leuk, maar te veel betalen niet. Daarom zoeken we tot op de bodem uit welke zoekwoorden jouw potentiële klanten gebruiken. Welke zijn het effectiefst om te gebruiken? En hoe ben jij je concurrentie een stap voor?

STAP 2

OPZETTEN EN MANAGEN

Tijd om je campagnes op te zetten en je advertenties te schrijven. Kloppen de advertenties en de landingspagina’s met elkaar? Bereiken we de juiste mensen? Natuurlijk gaat er niets live voordat jij akkoord hebt gegeven.

STAP 3

EVALUEREN EN OPTIMALISEREN

Zowel jij als wij willen dat elke euro die je erin stopt, steeds meer oplevert. Zodra we voldoende data hebben verzameld, bellen we je op om met jou om de (digitale) tafel te zitten. Hoe gaat het tot nu toe en hoe laten we je bedrijf nog meer groeien?

Letterlijk en figuurlijk topresultaat

Vertel ons wat voor klanten je zoekt, dan regelen wij de rest. Zo simpel kan het zijn. We nemen je het werk uit handen, maar jij bepaalt nog steeds. Je krijgt advies over het budget, het gebied waarin we adverteren, welke zoekwoorden we gebruiken en natuurlijk schrijven we ook pakkende advertentieteksten voor je Google Ads. Er gaat niets live voordat jij volmondig ‘ja’ hebt gezegd.

Niet alleen jij kijkt over onze schouders mee. De specialisten van Google zelf doen dat ook. Niet fysiek, want vanuit Ierland is dat wat lastig. We bespreken alle campagnes met hen, zodat we zeker weten dat we het onderste uit de advertentie-kan halen. Sterker nog: we dragen bij aan het bereiken van de zoekmachine-top voor meer dan 100 bedrijven. Mede mogelijk gemaakt door 10 jaar ervaring en een gezonde verslaving aan het ontdekken van de beste en nieuwste technieken.

Gecertificeerd partner van Google

Partner van Google. Dat betekent niet dat we getrouwd zijn, maar wel dat we het erg goed met elkaar kunnen vinden. We hebben de certificaten, de kennis en de tools om jouw Google Ads goed neer te zetten. Bespaar tijd en geld en geniet van de voordelen:

  • direct goed zichtbaar in Google

  • direct meetbaar resultaat

  • betaal per klik

  • sneller geregeld dan dat jij ‘Google Ads’ zegt

Professionele vormgeving?

Wij horen graag waar we je mee kunnen helpen. We bellen je binnen 24 uur op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Google Ads Certified Partner

O ja, nog even over die certificaten. Want met eentje ben je er nog niet. Ons team is in het bezit van alle Google-papieren die we nodig hebben, zoals je hieronder ziet. Elk jaar leggen we netjes opnieuw examen af, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Gekwalificeerde Google Ads professionals beheren jouw campagnes. .

Zoeken

Mobiel

Display

Video

Shopping

Dit levert adverteren in Google jou op

Wat doe jij als je ergens naar op zoek bent? En dan niet je sleutels, maar iets online. Je opent Google. Met jou doen nog miljoenen mensen dat. Elke dag weer. Maar wat zijn dan precies de voordelen van adverteren in Google?

Je betaalt alleen voor wat je krijgt

Te veel betalen vindt niemand leuk. Daarom betaal je alleen maar als je daadwerkelijk een bezoeker op je website krijgt. Helemaal bovenaan staan kost geen cent. Je hoeft pas in de buidel te tasten als iemand daadwerkelijk op je website belandt.

Bereiken wie je wil, waar je wil, wanneer je wil

Bepaalde bezoekers met een andere boodschap bereiken? Of zijn sommige gebieden veel interessanter of juist helemaal niet? Bereik wie je wil bereiken, waar je ze wil bereiken. Zit je tijdelijk vol of wil je om een andere reden even niet zo veel mensen op je website? Dan zetten we je campagnes op pauze, totdat jij er weer klaar voor bent.

Kijken, kijken en wel kopen

Wij zorgen ervoor dat je klanten je bedrijf vinden. Hoe waardevol is het als iemand die precies op zoek is naar jouw producten of diensten ook écht op jouw website komt? Vervolgens is het aan jou om deze klanten om te toveren tot fans.

Meer uit je bedrijf halen met Google Ads?

Laat je gegevens achter en houd je telefoon in de gaten, want binnen 24 uur hangen we aan de lijn om de mogelijkheden met je te bespreken!