fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Adverteren op Bol.com

Profiteer van het succes van BOL.COM. Voor webwinkels en andere aanbieders van producten.CONTACT OPNEMEN

Jouw producten verkopen via Bol.com?

Heb je een product dat via internet verkocht zou kunnen worden? In Amerika vindt inmiddels 60% van alle verkopen plaats via het platform Amazon. In Nederland gaan we ook die kant op, alleen vinden de verkopen dan plaats op Bol.com.

Bol.com is in Nederland veruit de grootste webwinkel: in 2018 goed voor een recordomzet van 2,1 miljard euro. Als je producten verkoopt maar nog niet via dit platform liggen er veel kansen!

Hoe helpen wij je om via Bol.com te verkopen?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor adverteren op Bol.com

  • Opzetten en management van je eigen Bol.com account.
  • Producten invoeren.
  • Review management; wij nemen dit voor jouw bedrijf uit handen.
  • Herhaalaankopen zonder dat je zelf (veel) aan marketing hoeft te doen.
  • Klantenservice en betalingsverkeer via Bol.com.

Meer weten over de kansen op Bol.com?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van adverteren op Bol.comVoor webwinkels en andere aanbieders van producten.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!