Failliet gaan is Fantastisch.

Ondernemer en jurist Eric Pouw van MEER Juristen is gespecialiseerd in het reorganiseren, herstructureren, saneren en doorstarten van MKB bedrijven. Met ruim 30 jaar ervaring weet hij als geen ander waar het mis kan lopen en belangrijker nog: wat je moet doen om te voorkomen dat het misgaat! 

Als je onderneming in financieel zwaar weer terecht is gekomen, is het voor jou als ondernemer zaak om het roer stevig in de hand te houden en koersvast te blijven. Dat kun je alleen doen wanneer je over de juiste actuele gegevens beschikt en weet waar je op moet letten als een faillissement dreigt.

Wij helpen ondernemers keuzes te maken in hele lastige en complexe situaties. Daar dragen wij oplossingen voor aan en die voeren wij ook uit. Het voorkomen van een faillissement is daarbij het uitgangspunt, maar een faillissement kan soms ook weer de oplossing zijn.

Wees gerust. Hoe het verder allemaal ook moge zijn, met of zonder medewerking van de Belastingdienst, UWV en/of RVO is er ‘altijd een oplossing.’

Bezoekers worden duurder en hun data wordt schaarser: Dit is wat jouw strategie nog mist.

In een wereld waarin bezoekers duurder worden en data over hen schaarser, ligt de oplossing in persoonlijke interactie. Met 1-op-1 marketing benader je elke klant als uniek en personaliseer je alle communicatie.

E-mailmarketing is één van de meest onderschatte marketingkanalen. Zonde, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Wouter Steenkist is de eigenaar van Mailcampaigns en Heroes Only. Met ruim 25 jaar ervaring in de marketingwereld en als echte rasondernemer weet hij als geen ander hoe waardevol het kan zijn om op de juiste manier van e-mailing in te zetten. Hier vertelt hij dan ook graag meer over.

Ontdek het Business Café.

Het Business Café is dé plek waar ondernemers samenkomen, netwerken en elkaar inspireren. Kom naar dit event en geniet van een levendige ambiance in onze prachtige Skybar. 

Een middag vol bruisende gesprekken, interessante sprekers, een lekker drankje en waardevolle inzichten. Ontmoet gelijkgestemde ondernemers, deel je ervaringen en leg de basis voor nieuwe samenwerkingen. Sluit vervolgens af met een gezellige borrel.